• Головна
  • Ошукали киян на 5 млн гривень: у Києві засудили двох злочинців
09:11, 27 жовтня 2023 р.

Ошукали киян на 5 млн гривень: у Києві засудили двох злочинців

Ошукали киян на 5 млн гривень: у Києві засудили двох злочинців

У Києві засудили двох злочинців, які під виглядом обміну валют привласнили 5 млн гривень. Наразі фігуранти справи перебувають під вартою.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись. 

Як встановили слідчі, обвинувачені у змові з іншими членами злочинної групи упродовж 2022 року створювали фіктивні пункти обміну валюти та заволоділи коштами громадян на суму близько 4,5 млн грн, а також вчинили замах на заволодіння ще 585 тис. грн.

Подільський районний суд призначив їм покарання у вигляді 8 та 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі обвинувачені перебувають під вартою.

Як зазначили у прокуратурі, загалом на розгляді в районних судах Києва зараз перебувають ще 4 аналогічні кримінальні провадження відносно 15 обвинувачених, у тому числі, щодо учасників організованих груп.

Мешканців столиці просять у разі виявлення підозрілих пунктів обміну інформувати про це правоохоронців.

Як ми писали раніше, у Києві мешканець Запорізької області організував роботу фейкового пункту обміну валюти. Зловмисник для цього орендував приміщення у центрі міста і «заробив» 58 тисяч доларів США.

Також розповідали, що співробітники Служби безпеки України викрили банду фальшивомонетників, які хотіли продати у Києві пів мільйона підроблених доларів США. Своїм «клієнтам» пропонувались фейкові купюри за 60% від ринкової вартості реальних іноземних грошей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #обмін валют #обман #кияни #правоохоронці #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...