• Головна
  • Де займатись боксом у Києві: ТОП-9 спортивних клубів
09:15, 18 жовтня 2023 р.

Де займатись боксом у Києві: ТОП-9 спортивних клубів

Де займатись боксом у Києві: ТОП-9 спортивних клубів

Бокс – це один з найпопулярніших та найвидовищних видів спорту. Він вже давно завоював серця та вийшов за межі великого спорту, ставши звичним явищем в повсякденному житті. Численні секції для дітей і дорослих – яскраве тому підтвердження.

Зовсім необов'язково займатися боксом для того, щоб виступити на міжнародних змаганнях, можна робити це просто для себе, щоб відчувати впевненість, силу та витримку.

Загартування характеру та волі, розвиток витривалості та сміливості, дисципліни та самоконтролю, розвиток реакції та координації рухів, зміцнення всіх систем організму – все це дає бокс. Київ пропонує дитячі школи боксу, де заняття проводяться висококваліфікованими тренерами. Професійні інструктори завжди знайдуть підхід та навчать юного спортсмена перемагати страх не лише перед суперником, а й перед різними життєвими обставинами, наприклад, шкільними іспитами або візитом до стоматолога.

Журналісти 44.ua підготували для вас добірку кращих боксерських клубів Києва, де ви або ваша дитина зможуть позайматися як індивідуально, так і в групах.

Відкриває нашу добірку бійцівських клубів – спортивний клуб «Міксфайтер». Тут ви маєте можливість займатися у мережі секцій. Є багато напрямків єдиноборств, де кожен знайде відповідний вид спорту. Секції є майже у всіх районах Києва. Можливі як персональні, і групові тренування.

Є окремі групи для дітей та дорослих. По дорослим обмежень немає, якщо ви готові вчитися та постійно працювати над покращенням своїх результатів.

У клубі кожен знайде своє місце. Залежно від цілей Ви можете обрати одну із трьох програм тренувань:

  • спортивні – цілеспрямована підготовка до змагань
  • прикладні – акцент на найбільш простих у постановці та ефективних у застосуванні техніках
  • оздоровчо-підготовчі – ОФП з базовими навичками в єдиноборствах.

Ціни: залежить від напрямку та обраного вами району

Графік роботи:

  • Пн, Ср, Чт, Пт з 07:00 до 22:00;
  • Вт з 07:30 до 22:00;
  • Сб з 11:00 до 18:00;
  • Нд – вихідний.

Адреса:на Позняках, Печерську, Дарниці, Троєщині, Оболоні, Шулявці, Вокзальній, Лісній та Солом’янці

Боксерський клуб «Тріумф» був заснований в 2005 році з метою розвитку і популяризації цьогобоксу, а також для надання практичної та методичної допомоги дітям і молоді в їх гармонійному розвитку за допомогою фізичної культури і спорту.

У цьому клубі тренерами є професійні боксери, майстри спорту і чемпіони за різними версіями. Більш того, вихованці клубу вже самі успішно виступають на професійному ринзі. Є групи для дорослих (від 14 років) і для дітей 8 – 14 років. Пробне тренування – безкоштовне.

Графік роботи:

  • Пн-Пт з 16:00 до 22:00
  • Сб з 09:00 до 12:30
  • Нд – вихідний.

Адреса: вул. Преображенська. 25.

Актуальні, важливі та перевірені новини Києва, Київщини та України в нашому Telegrma-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись.

«PM Fight Academy» – це 1600 кв. спортивного простору, створеного для занять такими бойовими мистецтвами, як ММА, бокс, кікбоксинг, тайський бокс, бразильське джиу-джитсу, греплінг.

Так, це саме та зала, в яку приїжджав Конор Макгрегор. У ньому є все, що потрібно: мішки, груші та настінні подушки для відпрацювання ударів, штанги та гантелі для розвитку сили, шикарна зона ММА та боксерський ринг для спарингів.

Крім того, в академії є тренажерний зал і зона кросфіту, обладнані всім необхідним для тренувань. А також фітнес бар, сауна та масажний кабінет – для відновлення після занять.

Ціни:

  • 1 групове та самостійне тренування – 350 грн;
  • абонемент на місяць – 2500/6000 грн.

Графік роботи: Пн-Пт 08:00-21:00, Сб-Нд 09:00-19:00.

Адреса: вул. Борщагівська, 154.

Школа боксу «Old School Boxing Club» на території X-PARK – це найкраще з боксу, унікальний тренерський підхід і професіоналізм наставника.

Спортивні програми OSBC розраховані на всі вікові групи. Що пропонують:

  • постановку ударів;
  • класичний курс самозахисту Radosh-style;
  • класичний бокс;
  • бокс як фітнес.

Навчитися боксувати в цій школі зможуть всі: сюди приймають дошкільнят, школярів і підлітків, всі інші вікові категорії чоловіків і жінок. Головна відмінність і перевага школи – власні авторські програми навчання.

Графік роботи: Пн-Пт 9.00-22.00, Сб-Нд 10.00-19.00.

Адреса:парк Муромець.

В «Puncher Boxing Club» займаються як новачки, так і професіонали. Є групи для чоловіків, жінок та дітей. Також можна тренуватися індивідуально. Крім боксу, тут представлені ММА, тайський бокс, кікбоксинг і fight fitness. Перше тренування – безкоштовне.

У Puncher Boxing Club є 2 локації – на Печерську і Виноградарі.

Ціни:

  • абонемент на групові заняття (6 тренувань) – 1800 грн;
  • абонемент на групові заняття (6 тренувань) – 2200 грн;
  • безлімітний абонемент – 3000 грн;
  • персональні тренування – 800 грн.

Графік роботи:Пн-Пт з 07:00 до 19:30, Сб з 09:00 до 12:30, Нд – вихідний.

Адреса: вул. Предславинська, 35, Київ (корпус 21), проспект Василя Порика, 24, Київ.

Ще один фітнес-клуб, де ви зможете позайматись боксом – це «FIZIKA». Клуб виконаний у сучасному лофт-дизайні, що створює відчуття комфорту та викликає естетичне захоплення. Атмосфера у фітнес-просторі створює нетривіальну суміш концентрації, мотивації та спокою.

У фітнес-клубі «FIZIKA» проводять тренування з різних видів єдиноборств, у тому числі й з боксу. Тренери клубу є чинними спортсменами і чемпіонами України та світу. Крім тренувань, тут проводять і спаринги. Зона для боксу складається з рингу, октагону та великої площини, вкритої матами, на якій розташовані пʼять знарядів різного ступеню жорсткості, спеціальна подушка для тренування точності ударів і канат.У зоні надане різноманітне обладнання: від боксерських рукавичок до функціонального спорядження.

Графік роботи: щодня 7:00 до 22:00.

Адреса: вул. Леонтовича, 3

У боксерському клубі «КІКО» тренують і дітей, і дорослих. Також є можливість індивідуальних тренувань. Особливість клубу в тому, що в ньому розробляють, а потім впроваджують програму «Інформаційної політики Федерації боксу України». Головним завданням творці клубу вважають популяризацію боксу в Києві та Київській області.

Ціни:

  • дорослі (1 тренування в групі) – 200 грн;
  • дорослі (абонемент на 1 місяць) – 1600 грн;
  • діти (1 тренування в групі) – 150 грн;
  • індивідуальне заняття (1 год 20 хв) – 500 грн. 

Адреса: вулиця Симона Петлюри, 4.

У спортклубі «EnerGym» функціонує бійцівський клуб, де можна займатися боксом, греплінгом, кікбоксингом, джиу-джитсу, ММА і самообороною. Для тренувань з боксу тут є професійний ринг розміром 6х6 метрів.

Ціни:

  • картка «Fight START» на 10 персональних тренувань з тренером на 1 місяць – 10 000 (зі знижкою ­– 7000);
  • картка «Fight START» на заняття в групах – 5000 грн (зі знижкою – 3400 грн);
  • картка «Fight PRO» на 20 персональних занять – 20 000 (зі знижкою – 13 000 грн).

Графік роботи: Пн - Пт 07:00 - 22:00, Сб - Нд 09:00 - 20:00.

Адреса:проспект Павла Тичини, 1в.

І останній спортивний клуб у Києві, де ви зможете зайнятися боксом – це «Воля». Тут проводять заняття з боксу, самбо, рукопашного бою, самооборони, настільного тенісу, йоги, фітнесу для дівчат, танців «Зумба», як для дорослих, так і дітей на заняття.

Для дітей улітку клуб працює у форматі табору. Досвідчені педагоги організовують для дітей екскурсії, активний відпочинок, заняття та ігри, що розвивають.

Графік роботи: щодня з 11:00 до 23:00.

Адреса: проспект Воскресенський, 36.

Також ми раніше писали про київські скалодромів, де вас навчать підніматися на вершини скелелазних стендів і лазити з мотузкою.

Крім того, розповідали, де у Києві можна пограти в бадмінтон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #бокс #заняття #тренування #секція #тренер #ціни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...