• Головна
  • Вбив сусіда та намагався ввести поліцію в оману: в Києві затримали злочинця
13:58, 11 жовтня 2023 р.

Вбив сусіда та намагався ввести поліцію в оману: в Києві затримали злочинця

Вбив сусіда та намагався ввести поліцію в оману: в Києві затримали злочинця

До поліції надійшло повідомленні від чоловіка, який повідомив, що в квартирі на вул. Героїв Дніпра, що в Оболонському районі столиці, виявив труп свого знайомого.

Деталі повідомляє поліція Києва.

Вбив сусіда та намагався ввести поліцію в оману: в Києві затримали злочинцяВбив сусіда та намагався ввести поліцію в оману: в Києві затримали злочинця

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин Києва, Київщини та України.

Коли правоохоронці прибули на місце, то опитали заявника. Той розповів, що напередодні бачився із загиблим (який був його сусідом), вони обговорювали питання встановлення бойлера, та наступного дня мали зустрітись. Вранці він не зміг дозвонитися до чоловіка, то ж вирішив зайти до нього. В квартирі він побачив, що чоловік мертвий та викликав правоохоронців.

Втім, поліцейські з'ясували, що саме 44-річний заявник причетний до смерті чоловіка, і все, що він говорив раніше - брехня.

Насправді, ввечері чоловіки розпивали спиртне і між ними спалахнув конфлікт. Тоді 44-річний чоловік почав наносити сусіду удари по голові, після чого покинув квартиру. Вранці він зателефонував на спецлінію 102 та вигадав версію події, аби відвести від себе підозру.

Слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #поліція #вбивство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...