• Головна
  • Кияни пропонують перейменувати Південний міст на Міст імені Віктора Павліка
10:11, 10 жовтня 2023 р.

Кияни пропонують перейменувати Південний міст на Міст імені Віктора Павліка

Кияни пропонують перейменувати Південний міст на Міст імені Віктора Павліка

Мешканці Києва пропонують перейменувати Південний міст у столиці на «Міст імені Віктора Павліка». Автор звернення обґрунтував доцільність зміни назви.

Відповідна петиція №12576 зареєстрована на сайті Київської міської ради.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

За словами автора звернення Дмитра Олексієнка, перейменування може бути обґрунтоване декількома причинами. Зокрема, український співак є визнаним автором пісень та громадським діячем. А також в такий спосіб можна сприяти популяризації музики та спадщини Віктора Павліка.

Перейменування Південного мосту на «Міст імені Віктора Павліка» може бути обгрунтовано наступними причинами:

  • Вшанування пам'яті видатного митця: Віктор Павлік є визнаним українським співаком, автором пісень та громадським діячем. Перейменування мосту на його честь відзначило б вагомий внесок Віктора Павліка в українську культуру та мистецтво.
  • Інклюзивність та єдність: Перейменування мосту на ім'я такого видатного українця могло б об'єднати людей навколо спільного імені та призначення мосту. Це може сприяти формуванню єдності та підвищенню національної гордості.
  • Популяризація культурної спадщини: Перейменування мосту на ім'я Віктора Павліка може сприяти популяризації його музики та спадщини серед нового покоління. Молодь зможе дізнатися більше про цього великого артиста, що сприятиме збереженню його творчості.
  • Підтримка сім'ї Віктора Павліка: Перейменування мосту на ім'я Віктора Павліка може бути важливим для сім'ї артиста, а також може допомогти їм забезпечити гідне вшанування його пам'яті в подальшому, – наголосив Олексієнко.

Нагадаємо, ми повідомляли раніше про те, що київські правоохоронці вилучили у артиста Віктора Павліка спецперепустку на проїзд після інциденту, який трапився на Південному мосту. Відомо, що 16 травня дружина співака з Тернопільщини Віктора Павліка похизувалася на відео подарунком від чоловіка: спецперепусткою, яка дозволяє проїзд Південним мостом у Києві

Крім того, розповідали про смішні та оригінальні петиції від мешканців столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #петиція #перейменування #міст #Віктор Павлік #Південний міст
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...