• Головна
  • Як швидко отримати гроші у борг у Казахстані?
Новини компаній
13:02, 5 жовтня 2023 р.

Як швидко отримати гроші у борг у Казахстані?

Новини компаній

У складній фінансовій ситуації людина має кілька варіантів вирішення проблеми. Можна звернутися до рідних та взяти у борг, піти до банку чи закласти майно у ломбард.

Однак найпростіший спосіб - це оформлення мікропозики в МФО. Такий вид кредитування стає дедалі популярнішим в останні роки, до послуг МФО звертаються у разі, коли не вистачило до зарплати, терміново необхідно здійснити покупку, пройти лікування або заплатити за раптову подорож. Коли фінансове питання не терпить зволікань, виручать мікрокредитні компанії.

Як швидко отримати гроші у борг у Казахстані?, фото-1

Що таке мікропозика?

Незважаючи на зростаючу популярність МФО не всі знають, що таке мікропозика і як це працює.

Мікрозайм – це продукт мікрофінансової організації, який відрізняється обмеженою сумою та терміном оформлення. Такий кредит зазвичай видається максимум на 30 днів, яке сума вбирається у 170 000 тенге.

Отримати мікропозику можна у мікрофінансовій організації, небанківській конторі, яка видає споживчі кредити.Онлайн позику у NaCredit видається на спрощених умовах, для отримання знадобиться лише паспорт та ІВП.

Як оформити мікрокредит та точно отримати схвалення?

Як швидко отримати гроші у борг у Казахстані?, фото-2

Мікрофінансові організації вирізняються високим показником схвалень. Вони дозволяють отримати позику навіть тим, у кого погана кредитна історія чи ні офіційного місця роботи.

Щоб гарантовано отримати гроші, дотримуйтесь таких рекомендацій:

  • На кредитному калькуляторі вибирайте невелику суму та термін позики. Оптимально, якщо термін не перевищуватиме 10 днів.
  • Перевіряйте поля заявки на помилки та помилки. Оскільки більшість компаній використовують системи кредитного скорингу з метою оцінки особистості позичальника, помилки можуть призвести до відмови у видачі.
  • Вказуйте лише достовірні дані, інформація перевіряється. Спокуса написати кращу посаду і більший рівень доходу велика, проте спроба обману завжди призведе до відмови у видачі коштів.
  • Вибирайте компанію, умовам якої відповідаєте. Для цього уважно перевіряйте умови кредитної компанії, до послуг якої плануєте звертатись.

Також ймовірність схвалення підвищується, якщо ви звернетеся до кількох фінансових організацій. Тож шансів отримати гроші буде більше.

Переваги та недоліки МФО: що треба враховувати

Популярність мікрофінансових організацій пояснюється великою кількістю переваг та простотою оформлення позики. Основні переваги МФО, це:

  • Робота онлайн. Мікрокредитні компанії дають змогу отримати кошти через інтернет, для цього виходити з дому не потрібно.
  • Графік роботи. Отримати гроші можна у будь-який час дня та дня тижня, компанії розглядають заявки без вихідних.
  • Великий показник схвалення. Він сягає 90% у галузі.
  • Відсутність бюрократії. Для отримання грошей потрібен лише паспорт та ІВП.
  • Прозорі умови. Усі умови кредитування зазначені у договорі, вони незмінні після підписання документа.
  • Гнучкі умови. Позичальник сам вибирає суму та термін позики, має можливість достроково повернути кошти або оформити пролонгацію.
  • Пільгові кредити. Багато компаній пропонують клієнтам оформити першу позику під 0% і суттєво заощадити на оплаті відсотків.

При оформленні кредиту варто враховувати також їх недоліки. До них відносяться короткий термін кредитування (до 30 днів), обмежена сума першої позики (до 50 000 тенге), а також щоденна відсоткова ставка.

Однак, незважаючи на недоліки мікрокредитування, ви зможете отримати позику вигідно. Для цього слід вибрати компанію з відповідними умовами, уважно вивчити договір та вчасно повернути кошти. І тут враження від МФО будуть позитивними.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...