• Головна
  • Металообробка на КВЗ, виготовлення маточок
Новини компаній
17:00, 28 вересня 2023 р.

Металообробка на КВЗ, виготовлення маточок

Новини компаній

Досі шукаєте фахівців, які надавали б таку послугу як металообробка на замовлення? А може ви хотіли б мати можливість скористатися такою нині популярною послугою як плазмова різка металу ціна якої демократична та доступна? У вас буде така чудова можливість. Сьогодні хочемо детальніше поговорити про ТОВ «Київський вентиляторний завод». Це досить відома компанія, яка до уваги всіх своїх клієнтів пропонує виконання цілого ряду найрізноманітніших якісних послуг. Далі про все детальніше.

Металообробка на КВЗ, виготовлення маточок, фото-1

Чому саме варто звернути увагу на КВЗ?

На це є певні причини. Насамперед хотілося б позначити факт того, що коли комусь потрібні токарні роботи на верстатах з ЧПУ, тут у КВЗ готові запропонувати виконання замовлень практично будь-якої складності. Усі роботи, які спеціалістам заводу довіряють клієнти, виконуються дуже якісно, але водночас швидко і недорого. У Київському вентиляторному заводі зможуть виготовити різні типові вироби з деталями, а також приймаються за виконання індивідуальних замовлень за кресленнями клієнтів або їх власним розробкам. Усі роботи тут проводять за такими поширеними матеріалами як:

  • метал;
  • нержавіюча сталь;
  • алюміній;
  • бронза;
  • мідь та ін.

Токарно фрезерні роботи по металу та їх вартість будуть прораховані для кожного клієнта в індивідуальному порядку. Все залежатиме не тільки від типу металу, який необхідно використовувати для роботи, але і власне від складності виконання замовлення. Якщо вам знадобиться серійне виробництво деталей на чпу або навіть виготовлення валів і маточин, тоді обов'язково обговоріть момент майбутньої співпраці разом із представником КВЗ.

Металообробка на КВЗ, виготовлення маточок, фото-2

Про що варто пам'ятати?

Якщо раптом вам необхідно буде збільшити обсяг замовлення, у компанії КВЗ будуть готові запропонувати індивідуальну систему знижок. Тому обов'язково звертайтесь. До речі, тут проводять не лише високої якості серійні роботи, а й виготовляють прототипи. А ще дають своїм клієнтам гарантію дотримання всіх обов'язкових вимог креслень.

Вам детальніше цікава обробка металу на замовлення? Ви хотіли б докладно роз'яснити для себе всі ті моменти, які вам не зовсім зрозумілі? Тоді без роздумів та сумнівів звертайтеся. Спеціалісти КВЗ з офіційним сайтом https://ventzavod.com/metalloobrabotka/ завжди готові проконсультувати клієнтів, вичерпно відповісти на їхні запитання та запропонувати професійну допомогу, на найвищому рівні гарантувавши виконання всіх необхідних робіт та замовлень клієнтів.

Щоб якнайшвидше проконсультуватися стосовно замовлення, а також уточнити всі моменти майбутньої співпраці детально, скористайтеся контактною інформацією для зв'язку. Зателефонуйте сюди за одним із номерів телефонів (044) 238-86-63 або (067) 340-41-81 або напишіть на електронну пошту – [email protected].

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...