• Головна
  • Трагедія на “Котобазі”: що каже власниця прихистку і поліція
12:23, 24 вересня 2023 р.

Трагедія на “Котобазі”: що каже власниця прихистку і поліція

Трагедія на “Котобазі”: що каже власниця прихистку і поліція

23 вересня близько 23:00 в столичному прихистку для котів “Котобаза”, що у Голосіївському районі столиці, сталася пожежа, внаслідок якої загинули тварини.

На своїй сторінці в соцмережі волонтер Наталя Петрущенкова, яка опікується “Котобазою”, повідомила, що з 7 поранених в пожежі кошенят, вижило лише одне. Засновниця прихистку впевнена, що підпал був зумисний.

"Скажіть, друзі, такий зумисний підпал тваринок може трапитися в європейській країні? Неймовірна жорстокість перемогла. Спалили котобазу разом із безневинними, безпритульними кошенятами", – написала Петрущенкова.

Кошенят, які не постраждали, забрали по домівках місцеві мешканці. Тварини, які встигли втекти від полум"я, на ранок почали приходити на згарище, яке раніше було їхньою домівкою.

Столичні поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом пожежі у притулку.

“Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали розслідування за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України - умисне знищення або пошкодження майна, що спричинило тяжкі наслідки. Поліція наразі з’ясовує всі обставини події та проводить слідчі дії”, - йдеться в повідомленні поліції Києва.

Якщо ви маєте інформацію про обставини пожежі, або були очевидцем подій звертайтесь за телефоном чергової частини Голосіївського управління поліції 0 (63) 445 79 73 або на спецлінію 102.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #притулок для тварин #пожежа #котобаза
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...