• Головна
  • На Теремках горить притулок для тварин "Котобаза": місцеві чули вибухи, - ФОТО, ВІДЕО
ЕКСКЛЮЗИВ
23:27, 23 вересня 2023 р.

На Теремках горить притулок для тварин "Котобаза": місцеві чули вибухи, - ФОТО, ВІДЕО

ЕКСКЛЮЗИВ
На Теремках горить притулок для тварин "Котобаза": місцеві чули вибухи,  - ФОТО, ВІДЕО

23 вересня близько 23:00 в Голосіївському районі по вул. Заболотного, сталася пожежа в неофіційному притулку для тварин "Котобаза". Місцеві мешканці чули вибухи, після яких почалося займання.

"Було два вибухи, наче постріли. Жіночка закричала, і вогонь. Ну а далі час від часу щось вибухало, то гучно, то менш гучно. Вогонь поширювався поки пожежники не приїхали", - розповідає Ольга.

На Теремках горить притулок для тварин "Котобаза":

На Теремках горить притулок для тварин "Котобаза":

На місці працюють вогнеборці. За словами очевидців, з гасінням пожежі були проблеми, бо "у першої пожежної не вистачило води, а інша не могла проїхати через запарковані авто".

Місцеві мешканці зазначають, що волонтер "Котобази" Наталя Петрущенкова неодноразово отримувала погрози. Притулок намагалися зруйнувати недоброзичливці. Ймовірно, багаторічний конфлікт і став причиною загоряння.

На Теремках горить притулок для тварин "Котобаза"

На Теремках горить притулок для тварин "Котобаза"

"В перші секунди, як почулися вибухи і з’явилось полум’я, якийсь чоловік дуже голосно сварився і кричав «під***с», тому це таки хтось підпалив і його бачили", - зазначає місцева мешканка Катерина.

В притулку знаходилося більше 40 котів. Наразі відомо про постраждалих від вогню тварин. Хто знаходиться неподалік вул. Заболотного, 54 просять допомогти перевезти постраждалих  до ветеринарної клініки "Зоолюкс" на вул. Дмитрівська.

Пожежа на "Котобазі". Потірбна допомога

Пожежа на "Котобазі". Потірбна допомога

00:50 ОНОВЛЕНО

Точна кількість постраждалих тварин невідома.

"Сам не бачив, місцевий волонтер повідомив, коли вийшов з місця пожежі, що багато лежать мертвих там в приміщенні..На моїх очах забрали 7-8 живих малих, кого додому, хто був нормальний, деяких в ветеринарну клініку - тих, що не подавали ознак життя. Але кажуть, що сердце в них билось. На місці надавали першу допомогу їм, як могли", - розповідає місцевий мешканець Артем.

На місці працює служба порятунку тварин і поліція.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Притулок для тварин #пожежа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...