• Головна
  • Працювала на окупантів: київські прокурори засудили 21-річну експравоохороницю, – ФОТО
17:41, 21 вересня 2023 р.

Працювала на окупантів: київські прокурори засудили 21-річну експравоохороницю, – ФОТО

Працювала на окупантів: київські прокурори засудили 21-річну експравоохороницю, – ФОТО

Київські прокурори засудили 21-річну експравоохороницю з Луганщини до 13 років ув’язнення за колабораціонізм. Також її позбавили права упродовж 15 років обіймати посади в правоохоронних органах.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

До 2022 року жінка, яка зараз є обвинуваченою, працювала в патрульній поліції Сватівського районного відділу поліції, яка підпорядковувалася Головному управлінню Національної поліції в Луганській області. Проте після вторгнення рф на територію України, вона залишила службу та залишилася на території області.

У столиці засудили колишню поліцейську, яка співпрацювала з ворогом, Київська міська прокуратура

У столиці засудили колишню поліцейську, яка співпрацювала з ворогом, Київська міська прокуратура

Знаходячись на тимчасово окупованій території Луганщини, зрадниця добровільно схвалила пропозицію окупантів прийняти посаду в незаконно створеному органі «мвд лнр». Вона склала присягу на вірність самопроголошеній «лнр» та отримала посаду поліцейського у так званому Білокуракинському відділі міліції, – йдеться в повідомленні.

Працюючи у незаконно створеному правоохоронному органі, активно підтримувала збройну агресію російської федерації проти України.

Також ми писали раніше, що протягом літа в Київській області прикордонники виявили 34 колаборанта та 1840 проблемних документів.

Крім того, розповідали про те, що на Київщині затримали пілота української авіакомпанії, який підтримував російську агресію та чекав на окупацію столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #колаборантка #правоохоронці #кримінал #поліціянтка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...