• Головна
  • На Київщині прикордонники виявили кілька десятків колаборантів, – ФОТО
19:26, 3 вересня 2023 р.

На Київщині прикордонники виявили кілька десятків колаборантів, – ФОТО

На Київщині прикордонники виявили кілька десятків колаборантів, – ФОТО

Протягом літа в Київській області прикордонники виявили 34 колаборанти та 1840 проблемних документів.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин Києва, столичного регіону та України.

За три місяці літа прикордонники під час проведення безпекових заходів у Київській області викрили 34 особи, можливо, причетних до колабораційної діяльності. Також виявлено 1840 недійсних і підроблених документів, серед яких паспорти, візи, посвідки на проживання в Україні, посвідчення водія тощо. А у 107 іноземців прикордонники зафіксували перевищення терміну перебування в Україні, – йдеться в повідомленні.

Також прикордонники виконали майже 3 тисячі доручень уповноважених державних органів, виявили та передали компетентним органам понад 100 осіб, які перебували в розшуку за вчинення різних правопорушень, 131 особу передали до Нацполіції через підозру керування транспортними засобами у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

Також у 78 випадках прикордонникам вдалося виявити наркотичні речовини та психотропи, які знаходили за допомогою службових собак.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що працівники ДБР завершили досудове розслідування стосовно посадовця Київської митниці, який був одним з організаторів багатомільйонної незаконної схеми ввезення автомобілів до України без сплати відповідних платежів. Обвинувальний акт направлено до суду. Держінспектору митного посту «Київ-Центральний» загрожує 5 років за гратами.

Крім того, повідомляли, що на в'їзді до Києва прикордонники зупинили паломницю Києво-Печерської лаври. Жінка мала при собі чималу пачку з грошима. Серед купюр були й російські рублі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #прикордонники #перевірка #колаборанти #документи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...