• Головна
  • Шляхи до Євро-2024: Прогнози букмекерів та перспективи української збірної після поразки від Італії
Новини компаній
16:00, 20 вересня 2023 р.

Шляхи до Євро-2024: Прогнози букмекерів та перспективи української збірної після поразки від Італії

Новини компаній

Ліцензійні букмекери для ставок в Україні не забарились з висловлюваннями після поразки української збірної, яка знаходиться під керівництвом Сергія Реброва, в кваліфікаційному матчі проти Італії. Вони прогнозують нові шанси України для участі у наступному Європейському чемпіонаті.

Стрімкий спад у виступах української збірної

12 вересня, відбувся критичний матч для українців в кваліфікації до Євро-2024 проти збірної Італії. Незважаючи на великі зусилля, команда під керівництвом Сергія Реброва поступилась із рахунком 1:2, що серйозно підкосило її шанси на кваліфікацію через груповий етап. Це поразка підняла італійців на друге місце в групі, залишивши українців далеко позаду.

Тепер, більшість ліцензованих букмекерських контор в Україні вважають, що Італія має всі шанси пройти безпосередньо в основну частину турніру. Хто планує зробити ставку на такий сценарій, може звернутись до рейтингу букмекерів, де представлені найкращі букмекерські кантори в Україні. Ставки на італійців приймаються з коефіцієнтом 1,20, що відповідає приблизно 83% шансам на успіх. Для контрасту, ставки на перемогу України в групі встановлені з коефіцієнтом 4,10, показуючи низькі очікування.

Кращі букмекерські контори України

Кращі букмекерські контори України

Дорога до Євро-2024: що далі?

Після недавньої поразки, українській збірнії відкривається лише одна дорога до Євро-2024 — це виграти всі наступні матчі в кваліфікації. Серед них є і реванш проти Італії, а також гри проти Північної Македонії та Мальти. Це буде великий виклик для команди і її тренера, Сергія Реброва.

Альтернативні шляхи до Євро

Невдача в кваліфікації до Євро-2024 не ставить крапку в амбіціях української команди. Є додаткові шанси потрапити на турнір через плей-офф, які організуються для кращих команд з Ліги Націй. На сьогоднішній день команди з Шотландії та Сербії показують високий рівень гри в кваліфікації, і якщо вони пройдуть, то Україна зможе отримати шанс у плей-офф, завдяки своєму статусу у дивізіоні B Ліги Націй.

Отже, незважаючи на складну ситуацію, українська збірна все ще має над чим працювати і куди рухатися, і фанати, без сумніву, будуть дивитися за її подальшими виступами з великим зацікавленням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...