• Головна
  • Андрій Нєбитов іде з посади голови поліції Київщини: кого призначили на його місце, – ФОТО
17:35, 12 вересня 2023 р.

Андрій Нєбитов іде з посади голови поліції Київщини: кого призначили на його місце, – ФОТО

Андрій Нєбитов іде з посади голови поліції Київщини: кого призначили на його місце, – ФОТО

Після чотирьох років служби на чолі Поліції Київської області Андрія Нєбитова призначено на посаду заступника голови Нацполіції України. Андрій Нєбитов заявив про звільнення з посади начальника Головного управління Нацполіції в Київській області.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Telegram.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Також не забувайте підписуватись.

Я щиро вдячний кожному, з ким ми пройшли цей шлях, з ким пліч-о-пліч вистояли в складний час повномасштабного вторгнення російської армії в лютому 2022 року, з ким були та залишаємося максимально згуртованими спрагою захистити нашу країну і знищити окупанта, – написав ексочільник поліції Київської області.

Андрій Нєбитов – ексочільник поліції Київської області

Андрій Нєбитов – ексочільник поліції Київської області

Нєбитов зазначив, що прослужив на посаді глави поліції столичного регіону чотири роки. Він висловив захоплення роботою колег, а також згадав про тих поліцейських, які загинули, захищаючи свою країну.

Ми були, є і будемо об'єднані спільною метою – здобути мир через перемогу над ворогом. А для цього нам усім потрібні відвага, сила і єдність, – заявив Андрій Нєбитов.

На офіційній сторінці Поліції Київської області йдеться про те, що на посаду начальника відомства призначено генерала поліції третього рангу Анатолія Щадила. При цьому Андрія Нєбитова призначено на посаду заступника глави Нацполіції України.

Анатолій Щадило продовжить позитивні напрацювання і надалі розвиватиме поліцію Київщини, зокрема відновлення підрозділів, які були зруйновані внаслідок окупації, – сказав голова Нацполіції Іван Виговський.

Анатолій Щадило – новопризначений глава Нацполіції Київщини

Анатолій Щадило – новопризначений глава Нацполіції Київщини

Зі свого боку Анатолій Щадило заявив, що докладе всіх зусиль для підтримання в області порядку і створення безпечного середовища для людей.

Як ми повідомляли раніше, голову Гостомельської селищної військової адміністрації Сергія Борисюка звільнили після того, як журналісти викрили його у розкраданні коштів, виділених на відновлення селища.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #Андрій Нєбитов #поліція #призначення #Анатолій Щадило
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...