• Головна
  • Чим відрізняється плитоноска від бронежилету?
Новини компаній
16:00, 12 вересня 2023 р.

Чим відрізняється плитоноска від бронежилету?

Новини компаній
Чим відрізняється плитоноска від бронежилету?, фото-1

Якщо мова заходить про військову екіпіровку найчастіше людям спадає на думку саме бронежилет – важкий, надійний захист, який дозволяє вберегти людину від вогнепальної зброї з невеликим калібром. В той же час сучасній захист органів тіла часто передбачає використання плитоносок – чохлів для різноманітних броньованих плит, а також балістичного захисту. За рахунок наявності різних кишеней та додаткових елементівплитоноска дозволить уберегти військового, поліцейського або медика від уламків при розриві снарядів, від пострілів з автомату або рушниці. Плюс, чохол для бронежилету може також поєднуватися з іншими елементами захисту, що дозволить створити повноцінний броньований костюм, захищаючи живіт, пах, ноги, шию, руки.

На офіційному сайті виробника – компанії Українська Броня кожен бажаючий може ознайомитися із сучасними типами плитоносок та замовити їх в потрібній кількості. Висока якість виготовлення, професійний підхід та адекватні ціни – основні фактори, які відрізняють продукцію цього бренду. Також на сайті Ви можете самостійно порівняти різні види плитогносок, зрозуміти їх відмінності та переваги, дізнатися актуальні ціни. Якщо виникли питання або потрібна консультація фахівця, її можна отримати протягом декількох хвилин, використовуючи контактну інформацію.

Матеріали, які використовуються для пошиву плитоносок

Для того, щоб плитоноска в повній мірі відповідала високим стандартам якості та виконувала поставлені функції для її пошиву використовується особливий тип тканини  - Cordura. Ця тканина стала інноваційною розробкою американського бренду, яка  складається з поліаміду та відрізняється:

  • Наявністю щільного ПВХ-покриття;
  • Вологостійкістю;
  • Стійкістю до різних температур, включно з дуже високими та дуже низькими;
  • Оптимальною щільністю – буває від 500 до 1000D, де 1000 – найбільш щільний варіант, який ідеально підійде для виконання найскладніших бойових задач.

Ідеальні пропорції нейлону та бавовни в тканині кордура дозволяють зробити плитоноски максимально комфортними при носінні. На сайті торгової марки Українська Броня можна обрати чохли бронежилетів, виконані в різних кольорах (тканина дуже добро зберігає принт) – мультикам, піксель, чорний. Також ці вироби будуть мати додатковий бонус – антиінфрачервоне покриття, яке маскує людину в темряві. Завдяки цьому реалізується додатковий захист в темний час доби. 

Види кріплень та додаткове спорядження

Для забезпечення максимальної функціональності плитоноски оснащуються:

  • Системою MOLLE – вона дозволяє закріпити на поверхні виробу додаткове спорядження різного типу (набої, рацію, тощо).
  • Евакуаційною петлею – дозволяє витягнути бійця з поля бою у випадку, якщо він не може самостійно рухатися, може витримувати до 120 кг навантаження (цей параметр вказується для кожної окремої моделі, може змінюватися).
  • Системою швидкого скидання – дозволяє зняти чохол легко та швидко, а отже – забезпечує максимальну мобільність військового в різних складних обставинах.

Відрізнятимуться не тільки елементи додаткового спорядження, а й основні функціональні кишені у кожному типі плионосок. Так, вироби ТМ Українська Броня містять не тільки передні, а й додаткові кармани, що дозволяють забезпечити надійний боковий захист. Обираючи чохол бронежилета варто дуже добре розуміти весь його функціонал, а тому при купівлі, зверніть особливу увагу на опис товару та особливості виготовлення. Для того, щоб плитоноска пройшла всі випробування та забезпечила неабиякий комфорт, безпеку та мобільність, потурбуйтесь про наявність всіх додаткових елементів заздалегідь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...