• Головна
  • Вакуумний стимулятор для клітора – що це таке та як користуватися?
Новини компаній
09:00, 11 вересня 2023 р.

Вакуумний стимулятор для клітора – що це таке та як користуватися?

Новини компаній

Кліторальний оргазм вважається найлегшим у досягненні, а за відчуттями він нічим не поступається вагінальному і навіть струминному. Щоб поринути в океан насолоди, необхідна якісна та дбайлива стимуляція. Теоретично можна продати ласки клітора просто руками, але тоді для отримання оргазму знадобиться багато часу, пальці можуть втомитися швидше. Кращий варіант - особлива секс-іграшка з збуджуючим вакуумним впливом.

Вакуумний стимулятор для клітора – що це таке та як користуватися?, фото-1

Що таке хвильовий стимулятор клітора?

Раніше дівчатам доводилося задовольнятися кліторальними секс-іграшками лише з ефектом вібрації. Це також приємно, але від активного тертя нерідко з'являється дискомфорт, іноді навіть біль. Хвильовий або вакуумний стимулятор – це інтимний девайс нового покоління, який впливає на ерогенні точки клітора за допомогою ніжних потоків повітря.

Хвильову стимуляцію можна порівняти з вишуканим кунілінгусом від вмілого коханця. Але це порівняння дуже віддалене, оскільки секс-іграшка завдає набагато більше приємних і солодких переживань, ніж оральний секс. Вакуумна дія відчувається як ніжне смоктання і зачіпає всі чутливі точки на кліторі. Збудження наростає з швидкою швидкістю й у результаті перетворюється на сильний і бурхливий оргазм.

Чому варто придбати вакуумний стимулятор?

Головна причина – це неймовірно солодкі відчуття, що досягаються шляхом хвильового впливу. При стимуляції немає тертя, а це означає, що ймовірність дискомфорту повністю виключена. Легкі хвилі повітря максимально дбайливо пестять клітор, тому девайс ідеально підходить дівчатам з підвищеною чутливістю ерогенних зон.

Вакуумний стимулятор – чудова секс-іграшка для тих, кому складно досягти оргазму від звичайної ручної стимуляції чи близькості до партнера. Анонімні опитування показують, що нерідко саме цей інтимний девайс стає каталізатором, який запускає сексуальні процеси в жіночому організмі. Іншими словами - дівчата знаходять здатність кінчати від різних видів стимуляції за рахунок посилення чутливості клітора.

Головні плюси безконтактних стимуляторів:

  • надзвичайно ніжна та дбайлива стимуляція;
  • витончена анатомічна форма та оптимальний розмір;
  • простота та комфорт у використанні;
  • підходить як для мастурбації, так і для прелюдії перед сексом;
  • гарантія насичених відчуттів та яскравого оргазму;
  • не вимагає застосування інтимного мастила;
  • ідеальний варіант для тих, хто любить кінчати багато разів.

Зазвичай для досягнення оргазму дівчатам потрібно щонайменше п'ятнадцять хвилин. Однак якщо час підтискає, а солодко закінчити дуже хочеться, можна без проблем скоротити процес збудження. Потрібно лише вибрати відповідний режим вакуумної стимуляції, який забезпечить максимально наполегливу дію на клітор.

Як кінчити з вакуумним стимулятором?

Все дуже просто і дуже зручно. Щоб відчути бажане сексуальне задоволення, потрібно піднести секс-іграшку до клітора і вибрати потрібний режим вакуумного впливу. Двигати девайсом немає необхідності, можна просто комфортно лягти або сісти і розслабитися, занурюючись у хвилі збудливого екстазу. Найчастіше оргазмів відбувається декілька, які йдуть один за одним і призводять до повного сексуального задоволення.

Класичні вакуумні стимулятори керуються за допомогою кнопок на корпусі. Але можна вибрати модель із дистанційним керуванням. А ще дуже цікаві девайси, які синхронізуються зі смартфоном. З таким стимулятором закохані можуть розважатись, навіть перебуваючи на великій відстані один від одного. Смарт-моделі також мають додаткові корисні функції. А якщо вибрати вакуумний стимулятор з віброефектом, насолода буде неймовірно гострим та яскравим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вакуумний стимулятор
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...