• Головна
  • За половину серпня у Києві демонтували понад 1000 незаконних вивісок, – ФОТО
12:43, 5 вересня 2023 р.

За половину серпня у Києві демонтували понад 1000 незаконних вивісок, – ФОТО

За половину серпня у Києві демонтували понад 1000 незаконних вивісок, – ФОТО

За спекотну половину серпня у Києві комунальники демонтували 1329 незаконних вивісок і рекламних засобів.

Про це повідомили в КП «Київреклама».

Актуальні, важливі та перевірені новини Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

У столиці за половину серпня демонтували понад 1000 незаконних вивісокУ столиці за половину серпня демонтували понад 1000 незаконних вивісокУ столиці за половину серпня демонтували понад 1000 незаконних вивісокУ столиці за половину серпня демонтували понад 1000 незаконних вивісокУ столиці за половину серпня демонтували понад 1000 незаконних вивісок

558 конструкцій демонтувало комунальне підприємство , 771 конструкцію прибрали власники на їхню вимогу.

Незаконну рекламу демонтували на проспекті Миколи Бажана (Дарницький район), вулицях В’ячеслава Чорновола, Саксаганського (Шевченківський район), Повітрофлотському проспекті, Чоколівському бульварі (Солом’янський район), вулицях Сержа Лифаря, Теодора Драйзера (Деснянський район), вулиці Голосіївській (Голосіївський район).

Також ми повідомляли про те, що з початку червня у Києві на просп. Володимира Івасюка було демонтовано близько 220 вивісок і рекламних засобів. Також за півмісяця було виписано більше 50 адміністративних протоколів про порушення правил розміщення реклами.

Також розповідали, що у Києві комунальники за травень демонтували майже 2500 незаконних вивісок і рекламних засобів. Найбільше було демонтовано конструкцій на фасаді. Штендери і банери на парканах займають 2 і 3 сходинки у антирейтингу. Загалом за травень у місті прибрали більше 7000 м² реклами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #реклама #демонтаж #вивіски
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...