• Головна
  • Арбітраж у Фейсбук: як вибрати акаунти та витратники
Новини компаній
20:03, 1 вересня 2023 р.

Арбітраж у Фейсбук: як вибрати акаунти та витратники

Новини компаній

Ключовим елементом успішної рекламної кампанії у Фейсбук є наявність якісних рекламних акаунтів. Модерація Facebook має жорсткі вимоги до всіх рекламодавців, тому найкращі умови для запуску отримують трастові рекламні витратники: Фармленні акаунти, ПЗРД акаунти, Бізнес-Менеджери, Фан-Пейдж і Автореги у зв'язці з трастовими Кінг-акаунтами.

Де купити акаунти та витратники Facebook

Якщо ваша мета — купити акаунти Facebook з метою запуску реклами та масштабування, важливо знайти магазин, що давно зарекомендував себе, та має чудову репутацію. Ми радимо вибрати магазин https://fb1.shop. В інтернет-магазині «FB1.shop» представлений великий асортимент усіх необхідних витратників і акаунтів для ефективної реклами: Фармлені вручну акаунти від 2-х тижнів і більше, акаунти з ПЗРД, високоякісні материнські Кінг-акаунти, надійні Автореги з високим трастом, а також Бізнес Менеджери (БМ) з лімітами на суму 50 $, 250 $ і безлімітні.

yL8SUtOZDIU9sbixBCr_pRV99BXXJZglurp5o7-7UHPTnI6rmsbsMB0sbiGCtx4zoXD9okSzRuorPK2H66vRaH_gSvby2HtbXWAzFlCYEZGoXnVqFtmitSXIhI8odN3V8Jnj23j9b5blnd7aVWJJqzM

Як обрати акаунти і рекламні витратники Фейсбук

Автореги Фейсбук (https://fb1.shop/?cat_id=11521): акаунти, які реєструються масово за допомогою спеціального софту. Такі акаунти прив'язані до якісних проксі різних ГЕО. Автореги не підходять для самостійного запуску, їх потрібно або попередньо фармити, або прив'язувати до трастових Кінг-акаунтів.

Бізнес-Менеджер Фейсбук, БМ (https://fb1.shop/?cat_id=8148) — основний інструмент для запуску та управління рекламними кампаніями і різними акаунтами у Фейсбук. Використання трастового БМ підвищує траст ваших акаунтів, які прив'язані до нього. Також існують різновиди БМ за лімітом на бажаний щоденний бюджет витрат — 50$, 250$ і безлімітний. 

9x6B_Aq_LouDs4UcTggUIfZqK8_fvflHA0RX7R_9wZgmisU01yTZNLg3CSJnNnSFzDdgCwzBYVDRdDdoWLUQ9FfpkMqMmCwbGZg78qEtIkDCtMQ6hgoB_Eb0XemN-56kGgjNjl5d-MPn13cN3E68CeM

Ручний фармінг акаунтів: такі акаунти створюються через мобільні пристрої і надалі прогріваються (фармяться). Фармери імітують дії реального користувача, що значно підвищує траст акаунта. Імітується звичайна діяльність всередині соцмережі — перегляди стрічки, заповнений профіль, наявність друзів та інше. Також імітується діяльність поза Фейсбуком — реєстрація на зовнішніх сайтах з акаунта збільшує його траст. Фармлені акаунти найбільш потрібні для стабільного запуску реклами і підходять під Кінг-акаунти. 

ПЗРД-акаунти: такі акаунти проходять найпоширеніший бан Фейсбук — заборону на рекламну діяльність (ЗРД), яку отримує кожен рекламодавець. Акаунти з пройденою забороною рекламної діяльності мають доступ до всіх рекламних можливостей внутрішньої платформи Ads Manager.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#FB1.shop #трафік Facebook #акаунти Facebook
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...