• Головна
  • Новий інтернет-магазин товарів для обігріву запустили в Україні: що пропонує 24House
Новини компаній
08:49, 1 вересня 2023 р.

Новий інтернет-магазин товарів для обігріву запустили в Україні: що пропонує 24House

Новини компаній
Новий інтернет-магазин товарів для обігріву запустили в Україні: що пропонує 24House

З наближенням холодної пори року кожен прагне створити у своєму домі тепло та затишок, які мають величезний вплив на атмосферу помешкання. У новому онлайн-магазині 24House ви можете знайти все, що для цього потрібно.

24House позиціонують не просто як магазин, а як помічника у створенні домашнього комфорту. З пильною увагою до деталей та якості продукції платформа зібрала широкий асортимент товарів для обігріву будинку, квартири та господарський приміщень, а також для облаштування саун.

В асортименті магазину є електрокаміни та готові камінокомлекти, камінні топки та решітки, печі, димохідні системи, а також аксесуари для опалювальних приладів.

Щодо камінів та готових камінокомлектів, магазин може запропонувати моделі різних стилів та дизайнів – на сайті пропонують товари як від українських, так і від провідних закордонних виробників.

Також доступні різноманітні типи печей, як-от буржуйки, калориферні печі, булер'яни, печі з духовками печі-каміни. Також в асортименті представлені опалювально-варильні печі, що дозволяють підігрівати та готувати їжу. Такі печі підходять для опалення приватних житлових приміщень, заміських будинків і дач та можуть замінити кухонну плиту.

Правильна обігрівальна система відіграє величезну роль у створенні комфортного середовища вдома. Для досягнення цього онлайн-магазин 24House пропонує великий асортимент димохідних систем, які забезпечать ефективне та безпечне відведення диму та продуктів горіння з різних видів опалювальних пристроїв.

Так, на платформі доступні димохідні системи для бані, газових котлів або колонок, камінів і печей. Фахівці компанії готові надати вичерпну інформацію та консультації щодо вибору оптимальної димохідної системи для конкретного обігрівального обладнання.

Крім того, на сайті можна знайти розділ із аксесуарами для камінів: від інструментів для прибирання та дровниць до камінних решіток, які зроблять кожен момент, проведений біля каміну, комфортним і особливим.

Так, 24House пропонує набори для чищення, які допоможуть підтримувати чистоту навколо каміна. Також в асортименті є дровниці, які допоможуть зберігати дрова естетично та органічно інтегрувати їх в інтер’єр.

24House робить все можливе, щоб забезпечити клієнтам не лише затишок, але й найвищий ступінь безпеки. «Наша мета – зробити ваш будинок дійсно комфортним та надійним місцем, де ви можете насолоджуватися теплом та затишком, не маючи ніяких турбот», – розповідають у компанії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...