• Головна
  • Чоловікам можуть заборонити виїзд з України ще на 3 роки: деталі
16:07, 6 серпня 2023 р.

Чоловікам можуть заборонити виїзд з України ще на 3 роки: деталі

Чоловікам можуть заборонити виїзд з України ще на 3 роки: деталі

Заборонити виїзд чоловікам за кордон ще щонайменше на три роки після війни. Інакше, ми не збережемося як нація.

Таку думку написав у соцмережах керівник Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України.

Пост Денисенка викликав бурхливу дискусію у мережі і йому нагадали, що це не рух в ЄС та НАТО і безвіз, а пряма дорога на безвиїзд і не за це українці боролися.

Відповідь на це питання лежить не в забороні, а в створенні умов для повернення: безпека, освіта для дітей і гарна робота для батьків.

Я впевнений, що навіть після війни потрібно продовжити заборону виїзду чоловікам за кордон ще, як мінімум, на 3 роки. Інакше ми просто не збережемося як нація. P.s окремо хочу наголосити: чи мають бути законні способи виїзду (на лікування, в тому числі ПТСР, для військових, особливо тих, які пройшли бойові дії повинні мати право на відпустку за кордоном, відрядження і т.д)? Звичайно так. І це має бути чітко прописано в законодавстві. Але одним махом відкрити кордони, як це було до 24.02.22 – це означає втратити плюс мільйон. Зараз за кордоном близько 7 млн людей, повернеться половина. Всі ті, хто пише про комплексні заходи по поверненню – лукавлять. Ніяких реальних комплексних заходів нема і не буде. На жаль, – йдеться в повідомленні.

Як ми повідомляли раніше, в Україні через повномасштабне вторгнення рф триває загальна мобілізація. Підлягають мобілізації всі військовозобов'язані, незалежно від наявності чи відсутності бойового досвіду. Проте з 1 серпня набули чинності нові правила.

Також писали про те, що у 2023 році Київська міська рада додатково збільшила фінансування міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони у місті Києві «Захисник Києва» до п’яти мільярдів гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини #всі новини #кордон #військові #військовозобов’язані #МВС
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...