• Головна
  • На Глибочицькій у Києві відновили два будинки, пошкоджені внаслідок російських обстрілів, – ФОТО, ВІДЕО
17:54, 3 серпня 2023 р.

На Глибочицькій у Києві відновили два будинки, пошкоджені внаслідок російських обстрілів, – ФОТО, ВІДЕО

На Глибочицькій у Києві відновили два будинки, пошкоджені внаслідок російських обстрілів, – ФОТО, ВІДЕО

У Києві відновили пошкоджені російськими обстрілами 2 сусідніх будинки на вулиці Глибочицькій в Шевченківському районі столиці.

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Актуальні, важливі та перевірені новини в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте!

У столиці відновили ще дві поверхівки, в які влучили російські ракетиУ столиці відновили ще дві поверхівки, в які влучили російські ракети

Міський голова нагадав, що у квітні 2022 року ворог поцілив у будинок, зруйнувавши перші два поверхи та 15 квартир. Тоді одна людина загинула, близько десяти зазнали поранень. У будинку були пошкоджені вертикальні, горизонтальні залізобетонні стіни, зруйновані конструкції стін фасаду. Також повибивало вікна та двері.

Вдруге ракета влучила за два місяці в будинок, розташований впритул. Пошкодило три верхніх поверхи (з 8-го по 10-й). Були повністю зруйновані 12 квартир. Ще 80 осель отримали пошкодження різного ступеня. Без жертв, на жаль, теж не обійшлося – загинув чоловік. Ще кількох людей поранило. На уцілілих ділянках перекриттів, що примикають до зруйнованих осель, утворились завали зруйнованих конструкцій. Розчепилися елементи каркасу, були деформовані стінові конструкції. Зруйновані внутрішні мережі.

Наразі будинки повністю відновили, оновили монолітний залізобетонний каркас, влаштували зовнішні та внутрішні стіни із керамічних блоків. Виготовили та змонтували металеві конструкції даху, замінили ліфти.

Також відновили внутрішні інженерні мережі. Зробили опорядження фасадів та внутрішнє оздоблення місць загального користування.

До того ж у деяких квартирах, за бажанням їх власників, зробили соціальний ремонт. Відновили також огородження сходів, балконів та ганків. За місяць планують завершити благоустрій прилеглої території, – йдеться в повідомленні КМДА.

Нагадаємо, ми повідомляли про те, що міський голова Києва Віталій Кличко перевірив, як відремонтували та завершують роботи з відновлення пошкоджених будинків на Оболоні на вулиці Богатирській та на проспекті Лобановського в Солом’янському районі столиці.

Крім того, писали, що на Київщині в межах проєкту UNITED 24 відновлюють 7 багатоквартирних будинків, які були пошкоджені внаслідок військової агресії рф.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #багатоповерхівки #руйнування #ракета #відновлення #КМДА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...