• Головна
  • Двоє чоловіків у Києві через борги підпалили автомобіль знайомого, – ФОТО
10:22, 31 липня 2023 р.

Двоє чоловіків у Києві через борги підпалили автомобіль знайомого, – ФОТО

Двоє чоловіків у Києві через борги підпалили автомобіль знайомого, – ФОТО

У Дарницькому районі Києва затримали двох раніше судимих чоловіків, які можуть бути причетні до підпалу авто. За попередньою інформацією, організатор злочину вирішив таким чином помститися власнику машини через проблеми із боргами.

Про це повідомили в поліції Києва.

У столиці двоє чоловіків спалили киянину авто через борги

Хочете дізнатись ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

У столиці двоє чоловіків спалили киянину авто через борги

На Харківському масиві столиці поліція затримала двох чоловіків, які підпалили автомобіль знайомого. Організатор підпалу мав із потерпілим конфлікт на ґрунті боргових зобов’язань та через помсту пошкодив іномарку, – розповіли в пресслужбі.

Зловмисниками виявилися місцеві мешканці 36 та 34 років, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки та збут наркотиків.

За фактом підпалу автомобіля відкрито кримінальне провадження, а затриманим повідомили про підозру. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як ми писали раніше, на Київщині двоє чоловіків спалили авто іншому. Інцидент трапився в Борисполі. Двоє чоловіків конфліктували зі знайомим. Оскільки консенсусу у сварці досягти не вдалося, вони вирішили йому помститися.

Також розповідали про те, що на вулиці Івашкевича, що в Оболонському районі Києва, сталася пожежа в квартирі. Між членами родини розпочався конфлікт на ґрунті розподілу майна. Після чого один із родичів підпалив помешкання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #пожежа #підпал #авто #борги #правоохоронці #кримінал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...