• Головна
  • На Київщині “друзі” через помсту спалили авто чоловіка, - ФОТО
13:39, 18 липня 2023 р.

На Київщині “друзі” через помсту спалили авто чоловіка, - ФОТО

На Київщині “друзі” через помсту спалили авто чоловіка, - ФОТО

Інцидент трапився в Борисполі. Двоє чоловіків конфліктували зі знайомим. Оскільки консенсусу у сварці досягти не вдалося, вони вирішили йому помститися.

Про це повідомляє поліція Київщини.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua», щоб бути в курсі всіх подій.

Вночі правопорушники прийшли до місця, де було припарковане авто чоловіка. Облили транспортний засіб легкозаймистою рідиною та підпалили. Після скоєного злочинці втекли.

На Київщині “друзі” через помсту спалили авто чоловікаНа Київщині “друзі” через помсту спалили авто чоловікаНа Київщині “друзі” через помсту спалили авто чоловікаНа Київщині “друзі” через помсту спалили авто чоловіка

Правоохоронці Київщини в ході  оперативно-розшукових заходів встановили осіб злочинного дуету. Ними виявились місцеві мешканці 27 та 23 років.

Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тривання. За скоєне паліям загрожує до 10 років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що у Києві власниця СТО хотіла продати автомобіль клієнта, користуючись його відсутністю в місті.

Також розповідали про те, що у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який обкрадав автомобілі містян. На даний час встановлено два епізоди вчинених чоловіком крадіжок з автомобілів, перевірка продовжується.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #палії #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...