• Головна
  • У столиці демонтують радянську символіку з "Батьківщини-матері", -ФОТО
16:02, 30 липня 2023 р.

У столиці демонтують радянську символіку з "Батьківщини-матері", -ФОТО

У столиці демонтують радянську символіку з "Батьківщини-матері", -ФОТО

У Києві розпочали демонтаж  герба СРСР на монументі "Батьківщини-матері".

Знімки опублікував фотограф Ян Доброносов.

“Як совок падає”, - йдеться у підписі.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин.

У столиці демонтують радянську символіку з "Батьківщини-матері"У столиці демонтують радянську символіку з "Батьківщини-матері"У столиці демонтують радянську символіку з "Батьківщини-матері"У столиці демонтують радянську символіку з "Батьківщини-матері"

У Міністерстві культури та інформаційної політики зазначили, що до Дня Незалежності на “Батьківщині-матері” замість радянського герба з'явиться український тризуб.

“На монументі «Батьківщина-мати» розпочалися роботи з демонтажу радянського герба в межах проєкту «Тризуб Батьківщини». До Дня Незалежності, 24 серпня, монумент офіційно отримає новий символ — український тризуб”, - кажуть у відомстві.

У столиці демонтують радянську символіку з "Батьківщини-матері"У столиці демонтують радянську символіку з "Батьківщини-матері"

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що монумент "Батьківщина-мати" у Києві хочуть перейменувати. Дізнайтеся нову назву у матеріалі за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #Батьківщина-мати #монумент
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...