• Головна
  • Цими вихідними низка громадського транспорту у Києві змінить маршрути
16:27, 28 липня 2023 р.

Цими вихідними низка громадського транспорту у Києві змінить маршрути

Цими вихідними низка громадського транспорту у Києві змінить маршрути

На вулицях Олени Теліги та Олександра Довженка від 29 липня і до закінчення комендантської години 31 липня зміняться маршрути руху наземного громадського транспорту.

Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Зміни відбудуться через роботи з демонтажу балок на Дегтярівському шляхопроводі. Зокрема, буде закрито рух тролейбусів на вул. Олени Теліги та вул. Олександра Довженка на ділянці від вул. Дорогожицька до ТРЕД № 2.

Тролейбусні та автобусні маршрути рухатимуться за наступними схемами руху:

  • тролейбусні маршрути №№ 22-К, 27, 42-Д – від вул. Кадетський Гай, зал. ст. «Київ-Волинський» та ст. м. «Либідська» до Індустріального шляхопроводу. Тролейбуси будуть рухатися під №№ 22-А, 27-К, 42-К;
  • тролейбусний маршрут № 30 – від вул. Милославської до вул. Кадетський Гай, через вул. Дорогожицьку, вул. Юрія Іллєнка, вул. Січових Стрільців, вул. В’ячеслава Чорновола, просп. Повітрофлотський. Тролейбуси курсуватимуть під № 30-Д;
  • автобусні маршрути в режимі маршрутного таксі №№ 150, 223, 227, 421, 463, 550 рухатимуться від вул. Олександра Довженка – підйом на вул. Дегтярівську – перетин вул. Дегтярівської – з’їзд на вул. Олени Теліги (в обох напрямках).

Для зручності пасажирів на період виконання робіт курсуватиме тимчасовий автобусний маршрут загального користування у звичайному режимі руху:

  • № 27-ТР – просп. Оболонський – просп. Степана Бандери – вул. Олени Теліги – вул. Олександра Довженка – вул. Вадима Гетьмана – вул. Борщагівська – Індустріальний провулок – вул. Вадима Гетьмана. Маршрут курсуватиме під № 42-А.

Ми повідомляли раніше, що у Києві змінить рух низка маршрутів автобусів та тролейбусів через дорожні роботи на Повітрофлотському проспекті та на з’їзді із Севастопольської площі на проспект Валерія Лобановського.

Також розповідали про те, що наразі створити мережу мобільних укриттів, зокрема на зупинках громадського транспорту та місцях сімейного відпочинку, у Києві неможливо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #маршрут #громадський транспорт #зміна руху #ремонтні роботи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...