• Головна
  • Вандали пошкодили понад 100 дерев у Дніпровському районі Києва, – ФОТО
16:44, 18 липня 2023 р.

Вандали пошкодили понад 100 дерев у Дніпровському районі Києва, – ФОТО

Вандали пошкодили понад 100 дерев у Дніпровському районі Києва, – ФОТО

У Києві невідомі пошкодили понад 100 дерев вздовж проспекту Романа Шухевича у Дніпровському районі. Вандали зробили отвори свердлом та залили невстановлену рідину в дерева, багато з яких вже почали засихати. Мешканців Києва, які могли стати свідками цього злочину, закликали допомогти встановити особи зловмисників.

Про це повідомив директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний.

У Києві невідомі пошкодили понад 100 дерев, КМДА

У Києві невідомі пошкодили понад 100 дерев, КМДА

Хочете дізнаватися ще більше важливих новин Києва, столичного регіону та України? Скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

У Києві невідомі пошкодили понад 100 дерев

Це абсолютно шокуючий випадок масового знищення дерев у Києві, мотиви якого ще треба з’ясувати. Ми просимо киян, які могли стати свідками цього злочину, обов’язково відгукнутися і допомогти встановити особи зловмисників, – закликав Олександр Возний.

За його словами, факт пошкодження дерев зафіксували співробітники КП УЗН Дніпровського району під час інспекції території 18 липня. Одразу після цього на місце викликали всі відповідні служби, зокрема Державну екологічну інспекцію та Національну поліцію.

У Києві невідомі пошкодили понад 100 дерев, КМДА

У Києві невідомі пошкодили понад 100 дерев, КМДА

Свідків пошкодження дерев вздовж проспекту Романа Шухевича просять звертатися в КП УЗН Дніпровського району за телефоном 044-594-82-00або в Державну екологічну інспекцію Столичного округу за номером 044-209-12-56.

Раніше ми писали про те, що у Києві все частіше можна побачити екзотичні рослини, що ростуть не в оранжереї, а у відкритому ґрунті. Так, наприклад, у Дарницькому районі серед багатоповерхівок росте і чудово себе почуває тропічна рослина, плоди якої нині продаються у кожному супермаркеті та магазині, а за радянських часів вважались неймовірною розкішшю та дефіцитом.

Також розповідали, що «Київзеленбуд» передав місту Ізюм у Харківській області зелені насадження для благоустрою центрального Парку відпочинку. Він був пошкоджений внаслідок бомбардувань та обстрілів. Там було знищено 198 дерев, а також – кущі та квітники.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #дерева #пошкодження #вандали
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...