• Головна
  • Мешканці Києва вимагають у влади негайно реконструювати систему дощової каналізації у столиці
09:51, 17 липня 2023 р.

Мешканці Києва вимагають у влади негайно реконструювати систему дощової каналізації у столиці

Мешканці Києва вимагають у влади негайно реконструювати систему дощової каналізації у столиці

Вже протягом багатьох років після сильної зливи або тривалих опадах у Києві спостерігається підтоплення вулиць. Тож мешканці Києва вимагають у місцевої влади провести реконструкцію системи дощової каналізації у місті.

Відповідна петиція №12349 зареєстрована на сайті Київської міської ради.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, Київщини та України.

При постійній забудові міста, збільшуються площі асфальтового покриття, бетонування, а площі відкритого грунту постійно зменшуються, що значно знижує здатність поглинати воду поверхнею землі. В той самий час пропускна здатність мереж дощової каналізації є недостатньою для відведення дощової води, і ця проблема тільки збільшується, – наголосив автор звернення Тимофій Міщенко.

На думку Міщенко, місцевій владі Києва потрібно провести аналіз стану усіх мереж дощової каналізації міста, їх пропускної здатності, визначити пріорітетність місць для реконструкції та негайно запустити процес реконструкції системи дощової каналізації у столиці.

Наразі петицію вже підтримали 1205 жителів міста з 6000 необхідних.

Як ми розповідали раніше, ввечері, 7 липня, Київ знову накрила сильна злива. Частину вулиць вже підтопило. Крім того, затоплює ТРЦ, підземні переходи, автівки та навіть під‘їзди.

Також писали про те, що у Києві 14 липня підтопило Лівий берег столиці, тому гідрослужби працюють у посиленому режимі. Фахівці «Київавтодору» моніторять місця можливих підтоплень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #каналізація #підтоплення #петиція #реконструкція #аналіз
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...