• Головна
  • Лівий берег столиці затопило: гідрослужби працюють у посиленому режимі
11:22, 14 липня 2023 р.

Лівий берег столиці затопило: гідрослужби працюють у посиленому режимі

Лівий берег столиці затопило: гідрослужби працюють у посиленому режимі

У Києві протягом дня дощитиме, тому гідрослужби працюють у посиленому режимі. Фахівці «Київавтодору» моніторять місця можливих підтоплень.

Про це повідомили в пресслужбі КМДА.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Після нічної грози зафіксовані підтоплення в Деснянському і Дніпровському районах. На місцях працюють гідрослужби. Дорожники мають 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту й очистки системи зливової каналізації, – йдеться в повідомленні.

Крім того, в КМДА нагадали, що у разі підтоплень проїжджої частини чи тротуарів слід звертатись до диспетчерської «Київавтодору»: 0442847419.

Ми повідомляли, що 10 липня Київ та Київську область накрили грозові дощі, через різку зміну погоди в регіоні оголосили штормове попередження. У місті йде град, розміром із виноград. Така погода збережеться до кінця доби.

Також писали про те, що 7 липня Київ накрила потужна злива з грозою та шквальним вітром. Великі потоки води заполонили вулиці, ТРЦ та навіть будинки киян. Рівень води подекуди сягав дзеркал авто. Крім того, сильний вітер повалив дерева.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #негода #дощ #Київавтодор #підтоплення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...