• Головна
  • Потужний вітер та злива: у Києві комунальники ліквідовують наслідки негоди, – ФОТО
10:31, 8 липня 2023 р.

Потужний вітер та злива: у Києві комунальники ліквідовують наслідки негоди, – ФОТО

Потужний вітер та злива: у Києві комунальники ліквідовують наслідки негоди, – ФОТО

Вчора, 7 липня, Київ накрила потужна злива з грозою та шквальним вітром. Великі потоки води заполонили вулиці, ТРЦ та навіть будинки киян. Рівень води подекуди сягав дзеркал авто. Крім того, сильний вітер повалив дерева.

Про це повідомили в КАРС «Київській службі порятунку».

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин Києва, столичного регіону та України.

У столиці рятувальники КАРС прибрали дерева, які повалив сильний вітерУ столиці рятувальники КАРС прибрали дерева, які повалив сильний вітерУ столиці рятувальники КАРС прибрали дерева, які повалив сильний вітер

Комунальні служби працювали у посиленому режимі. Так, рятувальники «Київської служби порятунку» прибрали 9 дерев, повалених через негоду: дерева падали на тролейбусні мережі, проїжджу частину, автівки.

Зокрема:

  • о 22:03 виїхали на вулицю Леопольда Ященка (колишня вул. Василя Жуковського), що в Голосіївському районі, де прибрали 2 повалених дерева із тролейбусної контактної мережі та ліній електропередачі на перетинах із вулицями Васильківською та Козацькою;
  • о 23:11 виїхали на Подільський узвіз, що в Подільському районі, де звільнили тролейбусні контактні лінії та проїжджу частину від поваленого дерева;
  • о 23:22 виїхали на вулицю Васильківську, що в Голосіївському районі, де звільнили від поваленого дерева дві автівки;
  • о 23:42 виїхали на вулицю Вишгородську, що в Подільському районі, де звільнили тролейбусні контактні лінії та проїжджу частину від поваленого дерева;
  • о 00:10 виїхали на другу локацію по вулиці Вишгородській, де прибрали повалене дерево;
  • о 00:52 виїхали в Садовий провулок, що в Солом’янському районі, де також прибрали повалене дерево з дороги;
  • о 06:21 виїхали на Володимирський узвіз, що в Шевченківському районі, де прибрали дерево з дороги;
  • о 06:48 виїхали на вулицю Семена Скляренка в Оболонському районі, де прибрали дерево, що повалилося на зупинку громадського транспорту.

Бульвар Міхновського (колишній бульвар Дружби Народів) комунальники назвили одним з місць підтоплень. Перед дощем працівники ШЕУ повністю зняли решітки зливостоків із дощоприймальних колодязів і обгородили місця спеціальними сигнальними блоками. Це зробили, аби потоки води, які переносять бруд, не засмітили решітки.

Попри розчистку колектора і зняті решітки виникло підтоплення. Адже система не розрахована на таку кількість опадів.

Окрім того, цього вечора переповнена річка Либідь вийшла з берегів – вода полилась зі зливостоків у зворотному напрямку, підтоплюючи вулиці.

Нагадаємо, ми писали, що ввечері, 7 липня, Київ знову накрила сильна злива. Частину вулиць вже підтопило. Крім того, затоплює ТРЦ, підземні переходи, автівки та навіть під‘їзди.

Також повідомляли про те, що у Борисполі Київської області від сильного пориву вітру в одному з приміщень котельні впала труба.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #негода #рятувальники #дерева #підтоплення #зливостоки #КАРС
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...