• Головна
  • На Київщині ставок перетворили на вигрібну яму, - ФОТО
14:45, 10 липня 2023 р.

На Київщині ставок перетворили на вигрібну яму, - ФОТО

На Київщині ставок перетворили на вигрібну яму, - ФОТО

Екоінспектори провели огляд ставка в с. Петропалівська Борщагівка Бучанського району Київської області, і виявили ряд порушень.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Столичного округу.

В мутній брудній водоймі плаває сміття.

“При візуальному огляді - водний об’єкт засмічений сміттям, вода мутна зі специфічним запахом та мильними розводами, прибережно-захисна зона озера захаращена”, - йдеться в повідомленні.

На Київщині ставок перетворили на вигрібну ямуНа Київщині ставок перетворили на вигрібну ямуНа Київщині ставок перетворили на вигрібну яму

Фахівці відібрали проби води для проведення інструментально-лабораторних досліджень, та обіцяють повідомити про результати.

В коментарях до публікації кияни розповіли, що знають про цю кричущу ситуацію: “Всі знають , що у ставок ведуть каналізаційні труби з приватного сектора. Знають місцеві депутати. Але все довгі роки залишається , як є”, “Дуже часто зливається каналізація в дощову каналізацію з території резервації ехопарк БідаХолдингу”, “Каналізаційні труби під виглядом дощової каналізації, в яку зливають все починаючи з туалетів і закінчуючи автомийками, виведені в річку Борщагівка з автокооперативів (гаражів) берізка1,2,3..”.

Хочете дізнатися ще більше новин про Київ, столичний регіон та Україну? Підписуйтесь на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київщина #ставок #засмічення водойми
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...