• Головна
  • На 6 київських пляжах небезпечно купатися: що відомо
13:29, 9 липня 2023 р.

На 6 київських пляжах небезпечно купатися: що відомо

На 6 київських пляжах небезпечно купатися: що відомо

У Києві стан води на шістьох міських пляжах не відповідає вимогам Гігієнічних нормативів якості, а тому фахівці не радять там купатися.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Державної продспоживслужби у Києві.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Мова йде про «Райдугу», «Веселку», «Троєщину», «Галерний», «Вербний» та «Пущу Водицю». Вони не пройшли тест на якість води.

Зазначимо, що офіційно пляжний сезон у столиці цього року не відкривали.

За результатами санітарно-мікробіологічних та санітарно-хімічних досліджень проби води не відповідають вимогам Гігієнічних нормативів якості води водних об’єктів на пляжах: «Веселка», «Райдуга», «Троєщина», «Галерний», «Вербний» та «Пуща Водиця».

Як зазначили в Держпродспоживслужби, моніторинг якості води водних об’єктів проводився в місцях масового відпочинку населення на водних об’єктах міста столиці, де можливий відпочинок із купанням.

Фахівці перевірили пляжі: «Венеція», «Веселка», «Дитячий», «Золотий», «Молодіжний», «Передмістна Слобідка», «Райдуга», «Тельбін», «Центральний», «Троєщина», «Чорторий», «Галерний», «Вербний» та «Пуща Водиця».

Як ми писали раніше, комунальне підприємство по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду Києва «Плесо» під час війни планує закупити для столичних пляжів пісок на 6,5 мільйонів гривень.

Також розповідали про бази відпочинку та клуби у Києві, в яких є басейни, ресторани та SPA-центри, а в деяких навіть пляжі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #пляжі #Держпродспоживслужба #проби води #купання #пляжний сезон
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...