• Головна
  • Літо у столиці: ТОП-6 комплексів для відпочинку з басейном у Києві
20:45, 27 червня 2023 р.

Літо у столиці: ТОП-6 комплексів для відпочинку з басейном у Києві

Літо у столиці: ТОП-6 комплексів для відпочинку з басейном у Києві

Як іноді хочеться вирватися з галасливого мегаполісу навіть на короткий відпочинок. Особливо це стосується літнього періоду, коли до маси звичайних проблем додаються спека, задуха та пил. Справитися зі втомою, стресами, зняти роздратування і відновити душевне й фізичне здоров’я допоможе літній відпочинок. Щоб організувати дозвілля, не обов'язково шукати варіанти відпочинку на природі у передмістях столиці. Чимало недорогих баз відпочинку на свіжому повітрі є і у Києві.

У кожної людини – свої смаки і переваги. Однак є деякі загальні погляди на те, яким повинен бути ідеальний літній відпочинок. Найбажаніше місце для релаксації передбачає:

  • простір;
  • близькість води;
  • бездоганну чистоту;
  • зелень і квіти;
  • європейський сервіс;
  • зручність, комфорт і продуманість кожної деталі.

Журналісти 44.ua підготували добірку баз відпочинку та клубів у Києві, в яких є басейни, ресторани та SPA-центри, а в деяких навіть пляжі.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

Відкриває нашу добірку елітний спортклуб у Києві «5 елемент». Це преміум-фітнес-клуб для всієї родини, для тих, хто піклується про здоров’я, тонус і красу тіла цілий рік. У спортивному комплексі є літня зона з відкритим басейном і джакузі. І все це можна поєднувати з косметичними процедурами, спа, здоровим харчуванням, велнесом, силовими, кардіо і фітнес заняттями, дитячою ігровою зоною.

Тут немає можливості забронювати житло, проте ви зможете насолодитися великим переліком послуг, які надає комплексі, зокрема, – басейн, ресторан, джакусі, СПА-центр тощо.

Потрапити на літню терасу і поплавати в басейні під відкритим небом можуть тільки члени спортивно-оздоровчого клубу. Причому крім річних карт в клубі діє спеціальна пропозиція на літо – річна клубна карта на період з 1 травня по 30 серпня без права заморозки.

У вартість карти входить:

  • халат і рушник;
  • парковка;
  • роздягальня;
  • фітнес та групові заняття (крім VIP);
  • wellness і spa;
  • критий басейн 25 метрів – один на 4 доріжки, інший – на 7 доріжок;
  • термальний гідромасажний басейн з морською водою під відкритим небом;
  • відкритий басейн на літньому майданчику;
  • аквааеробіка;
  • гідрорайдер;
  • водне поло.

Лазня, тренування з персональним тренером, теніс, більярд оплачуються окремо.

Час роботи:Пн-Пт 8:00-21:00, Сб-Нд 9:00-19:00..

Ціни:тільки клубні карти. Літня карта на 2 місяці для дорослого коштує 17800 грн. У вартість входить весь спектр послуг спортивного комплексу. Оплата платіжною карткою: є.

Кальян:немає, палити на території клубу суворо забороняється.

Адреса: вулиця Електриків, 29А.

Наступне місце у столиці, де ви зможете відпочити – «Sungrilla club». Це сучасний пляжний клуб. Тут можна позасмагати, покупатися в басейні, смачно поїсти та повеселитися на open air вечірці.

Комплекс пропонує:

  • шезлонги та басейн для любителів пляжного відпочинку;
  • лаунж-зона та кальяни для релаксу;
  • тераса з видом на Дніпро для полуденного обіду;
  • гриль-меню для тих, хто обожнює ситно та смачно поїсти;
  • бар з напоями та закусками;
  • 8-метровий екран для кіноманів та футбольних уболівальників.

Незважаючи на те, що заклад знаходиться у місті, тут створюється відчуття заміського відпочинку.

Ціни:

  • шезлонг – 400/500 грн на день;
  • ліжко – 900/1200 грн на день;
  • бунгало – 1500/2000 грн на день.

Графік роботи:Пн-Нд з 10:00 до 20:00.

Адреса: вулиця Набережно-Хрещатицька, 10.

Готельно-ресторанний заміський комплекс «Osocor Residence» у Києві, знаходиться на березі озера Святище. Зануритись у заміський відпочинок, милуватись природою, насолоджуватись літньою погодою та засмагати – все це ви можете у цьому комплексі. Територія об’єднує в собі величезний басейн, свій пляж, панорамний ресторан, видову терасу, зону BBQ, готель, банний комплекс та просторий котедж. Басейн в «Osocor Residence» створений каскадним методом за американськими технологіями, має 36 м в довжину та кілька ступенів глибини.

Ціни у будні/вихідні:шезлонг – 700/1000 грн, ліжко – 1500/2000 грн, бунгало – 2000/2200 грн, дуплекс двоповерховий – 5000/8000 грн. У вартість входить рушник, матрац, парасолька.

Графік роботи: Пн-Нд з 10:00 до 22:00.

Адреса:вулиця Виноградна, 2 (озеро Святище).

Наступний комплекс для відпочинку – це «Dniprovska Riviera»– комплекс на березі Дніпра з видовою терасою, басейном і пляжем на Жуковому острові. В комплексі є ресторан, банний комплекс, власний піщаний пляж, басейн, банкетні й літні зали на воді, банкетний зал ресторану, дитячий майданчик, причал для яхт і літній майданчик. На причалі комплексу можна пришвартувати яхту і провести вечерю прямо на судні, весь сервіс комплексу до ваших послуг. А для дітей є окремий майданчик з гірками і басейном з м’яких куль. Зона пляжу готова приймати 300 гостей одночасно.

Вартість відпочинку біля басейну в будні/вихідні дні: шезлонг біля Дніпра – 400/500 грн, шезлонг біля басейну – 400/500, ліжко – 1000/1200 грн, бунгало – 1500/2000 грн, рушник – 100 грн.

Графік роботи: Пн-Нд з 11:00 до 22:00.

Адреса: острів Жуков, вул. Лютнева 58К.

Також ви можете відпочити у п’ятизірковому готельно-ресторанному комплексі «City Holiday Resort & SPA». Тут можна відпочити від міської метушні та відновити сили у сучасному SPA-центрі з басейнами, саунами та соляною печерою. Серед безлічі можливостей для гостей – користування басейнами на території готелю. До послуг гостей комплексу 5 басейнів, серед них – великий критий плавальний басейн на 23 метри, басейн із морською водою, літній басейн на відкритому повітрі, дитячий басейн для маленьких гостей готелю та відкритий дитячий басейн із навісом. Біля літнього басейну на відкритому повітрі розташовується «Pool Bar», в якому можна замовити вишукані коктейлі та оригінальні закуски, різноманітні сорти чаю та натуральну каву з добірних зерен. Користування будь-яким із п’яти басейнів на території готелю входить у вартість проживання, незалежно від обраної категорії номера.

Вартість відпочинку біля басейну: діти з 5 до 12 років – 250 грн, дорослі – 500 грн (для дітей до 5 років безкоштовно). У вартість входить шезлонг, парасоля, рушник.

Графік роботи: Пн-Нд з 08:00 до 22:00.

Адреса: вулиця Велика Кільцева, 5.

І останній комплекс відпочинку в нашій добірці – це «Slavutych Beach Club». Це зона відпочинку на Осокорках з піщаним пляжем, басейном та рестораном. Заклад пропонує відвідувачам бунгало для компаній, шезлонги та зону відпочинку для дітей. Це місце, де можна не тільки відпочити з неймовірним краєвидом на Дніпро, але й смачно поїсти. Меню Slavutych Beach Club – це страви з мангала, піца, італійська паста та перші страви. Також у закладі пропонують кальяни та класичні коктейлі.

Вартість відпочинку біля басейну (пн-чт/пт-нд): шезлонг – 500 грн/650 грн, бунгало (до 4-х осіб) – 1200 грн/1400 грн. У вартість входить рушник, матрац, парасолька.

Графік роботи: Пн-Нд з 10:00 до 22:00.

Адреса: вулиця Алімпія Галика, 13Б.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про заміські комплекси поблизу Києва для відпочинку, в яких є все необхідне для проведення незабутнього уїкенду.

Також зібрали для вас добірку з 10 бюджетних хостелів у Києві, де ви зможете залишитись, якщо завітали в столицю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #бази відпочинку #природа #басейн #котеджі #комплекси відпочинку #ціни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...