• Головна
  • Скандального “альпініста” з довідкою про інвалідність Кушніра відсторонили від посади в “Київміськбуді”
15:17, 6 липня 2023 р.

Скандального “альпініста” з довідкою про інвалідність Кушніра відсторонили від посади в “Київміськбуді”

Скандального “альпініста” з довідкою про інвалідність Кушніра відсторонили від посади в “Київміськбуді”

В четвер, 6 липня, на вимогу київського міського голови Віталія Кличка відбулося  спільне засідання Наглядової ради та Правління ПрАТ "Київміськбуд", на якому ухвалили рішення про проведення аудиту діяльності компанії із залученням однієї з провідних міжнародних аудиторських фірм.

На цей час директора “Київміськбуду” Ігора Кушніра відсторонили від займаної посади.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Тимчасова контрольна комісія, яку створили депутати Київради, також проведе перевірку діяльності “Київміськбуду” та її керівництва, і повідомить результати.

В коментарі “ОBOZREVATEL” Кушнір повідомив, що погоджується з таким рішенням. Він зазначив, що йому немає чого приховувати, і перевірки це доведуть.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що Ігор Кушнір разом з дружиною у травні 2023 року підкорили Еверест. Щоб виїхати за кордон посадовець скористався довідкою про інвалідність. Вартість експедиції обійшлася парі в 150 тисяч доларів. Всі деталі в матеріалі за посиланням.

Зазначимо, що розслідування журналістів  Bihus.info виявило, що землю “Київміськбуду” у Козині (Київська область) забудували котеджами родичі та партнери Кушніра.

Відео по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київміськбуд #Кушнір #новини Києва
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...