• Головна
  • Голова “Київміськбуду” виїхав за кордон з довідкою про інвалідність і підкорив Еверест: деталі
16:41, 5 липня 2023 р.

Голова “Київміськбуду” виїхав за кордон з довідкою про інвалідність і підкорив Еверест: деталі

Голова “Київміськбуду” виїхав за кордон з довідкою про інвалідність і підкорив Еверест: деталі

У травні 2023 року президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір разом з дружиною Оксаною (громадянкою Кіпру) підкорили Еверест. Спортивні ЗМІ тоді повідомили, що вони стали першим подружжям з України, яке здійснило сходження на найвищу вершину світу.

Та розслідування журналістів Bihus.info виявило цікаву деталь. Для того, щоб виїхати за кордон Кушнір використав довідку про інвалідність.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

“От тільки як посадовцю вдалося виїхати за станом здоров‘я і підкорити таку вершину, яка дається не всім підготовленим здоровим людям – загадка”, – йдеться в повідомленні розслідувачів.

Вони додали, що вартість експедиції обійшлася парі в 150 тисяч доларів.

Пресслужба Кушніра вже встигла відреагувати на скандал. В коментарі УП представники забудовника повідомили, що Кушнір дійсно має третю групу інвалідності через меланому (рак шкіри). В зв'язку з цим він періодично проходить обстеження, в тому числі за кордоном.

В пресслужбі додали, що Кушнір переніс декілька операцій з видалення метастаз у різних органах та видалення самих внутрішніх органів. А на Еверест він піднявся, тому що є “досвідченим альпіністом, який піднявся на два "восьмитисячника" та сім "семитисячників".

Дивіться відео по темі:

Також ми писали про те, що 29-річний шахрай під приводом оформлення одноразової допомоги ошукував людей і привласнював їхні кошти. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #Київміськбуд #довідка про інвалідність #Еверест #Кушнір
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...