• Головна
  • Де у Києві покататися на квадроциклах: ТОП-7 локацій, де можна поганяти
08:31, 6 липня 2023 р.

Де у Києві покататися на квадроциклах: ТОП-7 локацій, де можна поганяти

Де у Києві покататися на квадроциклах: ТОП-7 локацій, де можна поганяти

Катання на квадроциклах – це чудова можливість насолодитись природою, відчути незабутній адреналін та гострі емоції. Свіже повітря соснового лісу і його незвідані стежки захоплять вас відразу. Ви отримаєте багато драйву та яскравих вражень. Катання на квадроциклах стане чудовим подарунком для любителів швидкості та справжніх відчайдухів.

Забава захоплює одними лише відгуками та міцно затягує, варто лише спробувати. Жага адреналіну, швидкості, драйву і офігенного досвіду моментально роблять свою справу – і ось ви вже мчитеся по бездоріжжю, маневруєте між канавами і з азартом оббризкуєте «задніх» болотом.

Квадроциклом називають специфічний чотириколісний транспортний засіб. Його назва походить від поєднання латинського слова «квадро» – чотири і грецького «циклос» – коло. По суті, це чотириколісний спеціальний мотовсюдихід.

Після того, як ви потрапите на обрану локацію, ви маєте переодягтися в необхідне екіпірування. Потім для вас проведуть інструктаж з техніки безпеки та розкажуть про правила кермування цим транспортним засобом.

Траси бувають різні: лісосмуги зі спусками, підйомами, на березі річки берегом, зарослі стежки. Інструктор обере відповідну трасу за складністю, взявши до уваги попередню підготовку гостя.

Катання однозначно подарує море гострих відчуттів та яскравих спогадів, які ще надовго залишаться в пам‘яті й нагадуватимуть про цей драйвовий день.

Журналісти 44.ua пропонують своїм читачам дізнатися, де в столиці України можна покататися на квадроциклі.

І перший драйв-центр, де ви зможете взяти на прокат квадроцикл, – це «Мечта напрокат». Тут пропонують катання на квадроциклах, баггі, джипах, мотоциклах та снігоходах. Катання можливе як з елементами екстриму для любителів адреналіну, так і спокійні виїзди на природу для більш комфортних вражень. У будь-якому випадку, ви отримаєте море драйву та задоволення, запевняє адміністрація на офіційному сайті клубу.

Вартість:

  • заїзд на квадроциклі 30хв – 600/700грн;
  • заїзд на квадроциклі 60хв – 1000/1200грн;
  • заїзд на одному квадроциклі вдвох 60хв – 1300/1400 грн;
  • 2-годинний трофі на квадроциклах навколо дикого болота з проїздом через тунель –1800/2000грн.

Застава:паспорт, посвідчення водія або 1000грн.

Графік роботи: Вт-Нд з 10:00 до 18:00, Пн – вихідний.

Адреса: вул. Бориспільська, 181.

«Kvadro Ukraine» – це справжній провідник у світ екстриму та яскравих емоцій. Компанія пропонує прокат квадроциклів по цікавим та різноманітним маршрутами на Трухановому острові. Треки прокладені полями, парковою місцевістю та біля річки Дніпро – ви зможете долати природні перешкоди, бездоріжжя, насолоджуватися мальовничими краєвидами та чистим повітрям. Досвідчені інструктори навчать вправлятися на новеньких квадроциклах. Вам не треба турбуватись і за екіпірування, бо для вас підберуть зручні джерсі, окуляри, перчатки.

Вартість:

  • заїзд на квадроциклі 1 година – 900 грн;
  • заїзд на квадроциклі 2 години – 1600 грн.

Графік роботи: Пн-Нд з 09:00 до 21:00.

Адреса: парк Муромець.

Наступний варіант в нашій добірці – це парк розваг «X-park», де ви можете взяти напрокат квадроцикли. Освоїти квадроцикл можуть навіть новачки, тому немає причин відмовляти собі у цьому задоволенні. До того ж, катання на квадроциклах у Києві відбувається на професійному рівні.

«X-Park» має професійні квадроцикли Linhai M150 та Kayo Bull 200. Також тут є спеціально обладнана для них траса. Траса комплексу складається з декількох маршрутів. Всі вони відрізняються ступенем складності і тривалості, але яку б ви не вибрали, скрізь буде цікаво. Складний і довгий шлях допоможе вам повністю розкрити свій потенціал, якщо ви вже освоїли свого чотириколісного монстра. Навчитися вміло поводиться з цими машинами і призвичаїтися в екстремальній їзді вам допоможуть кваліфіковані інструктори. Після цього можна навіть почати справжні гонки на квадроциклах і стати їх переможцем. Якщо вам набридне ця розвага, тоді можна спробувати мотокрос в якості оптимальної йому заміни.

Ціни:

  • заїзд на 30 хвилин – 600 грн;
  • на 60 хвилин – 900 грн.

Графік роботи: Пн-Нд з 11:00 до 21:00.

Адреса: вул. Академіка Заболотного, 11.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, столичного регіону та України, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Прогулянки на квадроциклах від «Kvadro Kiev» – відмінна можливість круто відпочити, зарядитися позитивом і подихати чистим повітрям. Компанія надає в оренду квадроцикли Yamaha Linhai M150 – надійні, зручні, з відмінною прохідністю. Щоб кататися, не обов’язково мати досвід – впорається навіть новачок.

У вартість прокату входить:

  • ознайомлення з технікою безпеки та квадроциклом;
  • оренда квадроциклів;
  • екіпірування (костюм та шолом);
  • супровід інструктора.

Ціни:

  • заїзд 60 хвилин – 900 грн;
  • заїзд 120 хвилин – 1600 грн.

Графік роботи: Пн-Нд з 09:00 до 19:00.

Адреса: вул. Пухівська, 1.

«Kvadro Obolon» пропонує екстремальне водіння на квадроциклах біля річки Дніпро. На вас чекають цікаві треки мальовничими місцями, і звичайно море адреналіну та вражень.

«Kvadro Obolon»

«Kvadro Obolon»

Ціни:

  • 1 година – 900 гривень;
  • 2 години – 1600 грн.

Графік роботи: кожен день, без вихідних.

Адреса: Прирічна вулиця, 32.

«Quadrock» пропонує прогулянки на потужних та надійних сучасних квадроциклах від кращих світових виробників. Під наглядом інструктора ви зможете подолати маршрути будь-якої складності з різноманітним ландшафтом в місті та за його межами.

Інструктори допоможуть підібрати зручне мотоекіпірування будь-якого розміру від американського бренду FOX як для дорослих, так для і дітей.

Для максимально цікавої прогулянки можна обрати маршрут з декількох запропонованих:

  • «Прогулянка» – поїздка на квадроциклах передмістям Києва. Підійде для новачків, для сімейної розваги, або для великої компанії. Ціна: 1000/1200 грн за годину.
  • «Бурелом» – маршрут для тих, хто катається не вперше. Вас чекають складні лісові лабіринти, яри, повалені дерева та інші перешкоди. Ціна: 1250/1500 грн за годину.
  • «Болото» – маршрут для досвідчених. На потужних квадроциклах в компанії друзів ви подолаєте бруд та воду, болота та трясовини. Захопливі випробування згуртують команду та дозволять продемонструвати вправність та майстерність у керуванні. Ціна: 1400/1750 грн за годину.

Адреса:Житомирське шосе, 19 км.

Наступний варіант для «покатушок» на квадроциклах – це «Квадродром». Запрошують дорослих та дітей відчути справжню швидкість на єдиній закритій трасі із квадроциклами в Україні. Лише позитивні емоції та приємний відпочинок. «Квадродром» розташований у серці Гідропарку, в оточенні неймовірної краси природи. Тут пропонують катання на квадроциклах на підготовленій закритій трасі.

Компанія надає в оренду квадроцикли «Comman Scorpion» – це потужні квадроцикли, які визнані одними з найкращих та безпечних. Максимальне навантаження – 120 кг.

Ціни:

  • короткий заїзд 5 хвилин (2-4 кола) – 200/300 гривень;
  • довгий заїзд 10 хвилин (8+ кіл) – 400 гривень;
  • оренда всієї траси на 1 годину – 7000/8000 грн.

Графік роботи:Пн-Нд з 11:00 до 19:00.

Адреса: станція метро «Гідропарк».

Раніше ми розповідали про те, де у Києві можна покататися на велосипеді.

Також писали про те, де у Києві активно провести відпочинок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #квадроцикли #прокат #ціни #екстрім #оренда
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...