• Головна
  • Корпорація «Київавтодор» планує облаштувати наземний перехід до метро «Університет»
17:37, 5 липня 2023 р.

Корпорація «Київавтодор» планує облаштувати наземний перехід до метро «Університет»

Корпорація «Київавтодор» планує облаштувати наземний перехід до метро «Університет»

Корпорація «Київавтодор» планує облаштувати наземний перехід до метро «Університет» до кінця 2023 року. Згідно з рішенням міської ради дорожники будуть дублювати всі підземні переходи наземними.

Про це повідомив генеральний директор Київавтодору Олександр Федоренко.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

Зазначимо, що проєкт наземного пішохідного переходу до метро «Університет» погодили на Громадському бюджеті ще у 2019 році. Однак його не підтримала поліція: правоохоронці просять зробити правильну розмітку та знаки, щоб погодити схему організації дорожнього руху.

До цього в поліції заявляли, що документи проєкту, які надійшли від КП «Центр організації дорожнього руху», втратили під час оборони Києва.

Зараз питання опрацьовується з фахівцями, Центром організації дорожнього руху, поліцією. Як тільки буде погоджено схему організації руху, ми візьмемося до виконання робіт, – повідомив гендиректор Київавтодору.

Наразі дорожники також реконструюють вулицю Богдана Хмельницького. Після завершення робіт там облаштують сім пішохідних наземних переходів з червоно-білої бруківки: зокрема, на повороті на вулицю Чикаленка, на Терещенківську й безпосередньо на перетині з Володимирською.

Як ми писали, Київська міська військова адміністрація ухвалила низку рішень щодо розвантаження важливих дорожніх артерій, через ремонти яких ускладнене автомобільне сполучення в місті.

Крім того, розповідали, що із 5 липня на вулично-дорожній мережі Києва через спеку запровадять обмеження руху для деяких видів транспорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #дорожники #ремонт #наземний перехід #Київавтодор
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...