• Головна
  • В кількох районах Києва розвантажать важливі ділянки доріг, де ведеться ремонт, – ФОТО, ВІДЕО
10:39, 4 липня 2023 р.

В кількох районах Києва розвантажать важливі ділянки доріг, де ведеться ремонт, – ФОТО, ВІДЕО

В кількох районах Києва розвантажать важливі ділянки доріг, де ведеться ремонт, – ФОТО, ВІДЕО

Київська міська військова адміністрація ухвалила низку рішень щодо розвантаження важливих дорожніх артерій, через ремонти яких ускладнене автомобільне сполучення в місті.

Про це пресслужба Київської міської військової адміністрації повідомила в Telegram.

Долучайтесь та читайте новини Києва, столичного регіону та України в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

У столиці розвантажать важливі ділянки доріг, де ведеться ремонтУ столиці розвантажать важливі ділянки доріг, де ведеться ремонт

Щоб розвантажити дороги, у столиці вирішили ремонтні роботи на Парковій дорозі та Дніпровському узвозі проводити лише вночі.

В той же час ремонт шляхопроводу біля станції метро «Лівобережна» мають завершити раніше запланованих строків – до кінця цієї доби.

Ремонтні роботи на проспекті Романа Шухевича перед Північним мостом перевели в цілодобовий режим і мають завершити протягом місяця.

Для покращення комфорту киян та в безпекових цілях деякі важливі дорожні артерії Києва мають бути розвантажені. В умовах воєнного стану, можливість вільно пересуватися містом (не в комендантську годину) – це один з важливих чинників безпеки звичайних киян і військових», – зазначив Сергій Попко, начальник КМВА.

Як ми писали раніше, через затор, який утворився на Кільцевій дорозі, спричинений ремонтом доріг, 3 червня у Києві затримується рух низки автобусів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ремонт доріг #затори #КМВА #комунальники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...