• Головна
  • «На передовій немає таких рацій»: в київські укриття закупили засоби зв‘язку на понад 1 млн грн
16:33, 4 липня 2023 р.

«На передовій немає таких рацій»: в київські укриття закупили засоби зв‘язку на понад 1 млн грн

«На передовій немає таких рацій»: в київські укриття закупили засоби зв‘язку на понад 1 млн грн

Управління освіти Дніпровської РДА у Києві закупило для укриттів рації Kenwood загальною вартістю майже 1,2 млн грн. Договір з постачальником було укладено 27 січня 2023 року.

Інформація про це опублікована на порталі Prozorro.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих, актуальних та перевірених новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Усього закуплено 26 рацій вартістю від майже 30 тис. грн до понад 54 тис. грн за штуку. Згідно із звітом про закупівлю, рації потрібні для сховищ за адресою: просп. Миру, 6-а; просп. Миру, 10; просп. Соборності, 3-а.

Закупівлю розкритикував військовий Олег Симороз.

Щоб ви розуміли, у мене на передку не було таких рацій… Убогі Boafeng, або в кращому випадку старенькі Motorola чи Hytera. Але наші чиновники звикли до красивого життя, тому вирішили взяти Kenwood NX-5300E2. Незрозуміло, правда, нахіба та під які такі потреби…, - пише він на своїй сторінці у Facebook.

Він також наголосив, що переміг «до речі ФОП, який був єдиним учасником».

Раніше ми писали, що в Дніпровському районі в укриттях з'являться барабани. Закупівля аргументувалась тим, що музичний інструмент допоможе дітям в «психологічному розвантаженні».

Також розповідали про те, що у Києві працюють над збільшенням фонду захисних споруд. Зокрема, одним із шляхів розширення кількості укриттів та сховищ для громадян є огляд підземних приміщень та просторів, що можуть бути придатними для цих цілей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #укриття #рації #закупка #Prozorro
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...