• Головна
  • За рахунок підземних об’єктів у Києві планують збільшити фонд захисних споруд
11:12, 3 липня 2023 р.

За рахунок підземних об’єктів у Києві планують збільшити фонд захисних споруд

За рахунок підземних об’єктів у Києві планують збільшити фонд захисних споруд

У Києві працюють над збільшенням фонду захисних споруд. Зокрема, одним із шляхів розширення кількості укриттів та сховищ для громадян є огляд підземних приміщень та просторів, що можуть бути придатними для цих цілей.

Про це повідомили в КМДА.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Скоріше долучайтесь та читайте.

Усі власники, управителі, балансоутримувачі будівель та споруд, де наявні такі підвальні, напівпідвальні, цокольні та інші приміщення тощо, що за своїми технічними характеристиками та захисними властивостями можуть слугувати для захисту людей, мають подати відповідну інформацію до районних управлінь Держслужби з надзвичайних ситуацій України в м. Києві. Таке рішення прийнято під час засідання Ради оборони міста Києва, – йдеться в повідомленні КМДА.

Йдеться про надання в оперативному порядку інформації щодо наявності та готовності таких приміщень до використання як захисних. Районні адміністрації мають забезпечити організаційну та координаційну роботу з власниками, управителями й балансоутримувачами, а також забезпечити регулярне інформування про стан виконання виконавчий орган Київської міської ради.

Ми повідомляли раніше про те, що у Києві з'явилося перше мобільне укриття, яке виготовлено з високоякісного бетону і може захистити від вибухової хвилі та осколкового ураження.

Крім того, розповідали, що заступник очільника Офісу Президента Олексій Кулеба заявив, що у Києві робота посадових осіб, які відповідають за стан укриттів, визнана незадовільною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #укриття #КМДА #підвали #сховища
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...