• Головна
  • Інтерв'ю з Русланом Савінкіним: Експерт про торгівлю на Amazon у Європі
Новини компаній
16:14, 3 липня 2023 р.

Інтерв'ю з Русланом Савінкіним: Експерт про торгівлю на Amazon у Європі

Новини компаній

Сьогодні у нас з'явилася унікальна можливість поспілкуватися з Русланом Савінкіним, засновником навчально-консалтингової платформи Ні-есом, успішним підприємцем та викладачем з річним оборотом понад 1,2 млн доларів.

Наразі Руслан веде свій бізнес з Маямі (Instagram Руслана), хоча розпочинав шлях до фінансової незалежності з посади звичайного банківського працівника із зарплатою 200 доларів на місяць. На чолі пріоритетів Руслан завжди ставив сімейні цінності, бажання забезпечити гідне життя своїй дружині та дітям, тому пробував різні варіанти заробітку. Торгував китайськими товарами через інтернет, заснував виробництво та продаж обробних дощок з каменю під власним брендом «Stony» на платформі електронної комерції Shopify. Відкрив для себе можливості торгівлі на європейському Амазоні, що дозволило не тільки зміцнити свої фінансові показники, а й створити ексклюзивний навчальний курс, на якому успішно пройшли навчання вже понад 1000 осіб.

Інтерв'ю з Русланом Савінкіним: Експерт про торгівлю на Amazon у Європі , фото-1

Запитання: Привіт, Руслане! Поділіться з нами інформацією про Амазон. Чому ви вважаєте, що це якісний майданчик, на якому саме зараз вигідно торгувати? Які можливості та переваги вона надає підприємцям?

Відповідь: Вітаю! Торгівля на Амазон у Європі відкриває великі перспективи для підприємців. Мій досвід товарного бізнесу розпочався із продажу китайських товарів в Україні, пізніше торгівлі на платформі Shopify, але коли відкрив для себе Амазон, то зрозумів, що це саме те, що я шукав. Протягом останніх 5 років продаю через цей маркетплейс та отримую відмінні результати. Якщо говорити про глобальне – то Амазон представлений практично на всіх континентах. Дві найбільші складові Амазон Америка та Амазон Європа.

Європейський ринок є одним із найбільших і найрозвиненіших у світі – щодня майданчики Амазон відвідують 188 мільйонів потенційних покупців. Амазон надає зручну платформу для продажу товарів. Завдяки широкій аудиторії та високому попиту на різні продукти, підприємці можуть досягти значного прибутку.

Запитання: Руслан, розкажіть нам про переваги європейського Амазону порівняно з американським?

Відповідь: Американський ринок споживачів колосальний, щотижня кожен третій житель Америки робить покупку на Амазон. Але цей ринок був у тренді 10 років тому. Незважаючи на велику купівельну спроможність у ньому дуже жорстка конкуренція. Говорячи про Європейський Амазон, на якому торгую я, моя команда та мої учні – то останні 5 років ми націлені лише на нього. Тому що це ринок, що швидко зростає. Це той блакитний океан, в якому можна заробити з мінімальними вкладеннями, перебуваючи в будь-якій точці світу. Наприклад, я торгую на Європейському Амазоні, перебуваючи в Маямі.

Запитання: Які моделі ведення продажів ефективні?

Відповідь: Дві найпоширеніші моделі торгівлі на Амазон – це Private Label та онлайн арбітраж. Private Label підходить для тих, хто бажає зайти на торговий майданчик під власним брендом. Для тих, хто сам виробляє товари, або замовляє їх виробництво у Китаї, брендує їх, акредитовує та після реєстрації торгової марки продає. Але я б рекомендував перейти до такої моделі тільки після того, як ви заробили перші гроші та зрозуміли як працює Амазон зсередини. Найпростіша модель для входу та продажу, доступна абсолютно будь-якій людині - модель арбітраж. Дії по цій моделі полягають у пошуку товару в гуртових продавців та закупівлі дрібним гуртом та подальшого перепродажу з націнкою.

Інтерв'ю з Русланом Савінкіним: Експерт про торгівлю на Amazon у Європі , фото-2

Запитання: На Амазон можна продавати лише власні товари?

Відповідь: Ні. Ви можете придбати товари безпосередньо у виробників або гуртових постачальників і продавати їх на Амазоні в роздріб. Цей підхід відомий як гуртові закупівлі (wholesale) або перепродаж (reselling). Ви можете шукати вигідні пропозиції, знаходити товари з гарною маржею та пропонувати їх покупцям.

Запитання: Чи справді лише європейці можуть працювати на Амазоні?

Відповідь: Люди з усього світу мають змогу продавати на європейському Амазоні. Для тих, хто цікавиться можливістю торгівлі, рекомендується ознайомитися з вимогами та правилами для продавців на офіційному сайті Amazon Seller Central, оскільки залежно від країни, в якій проживає продавець, існують певні вимоги та обмеження щодо асортименту продукції, банківських рахунків та податкових даних. Детальнішу інформацію ви можете отримати на нашому курсі. У нас навчалися учні більш ніж з 50 країн. Для кожної з цих країн є свої міні групи, в яких хлопці обмінюються інформацією, разом закуповують товари, разом продають, разом заробляють – це ж круто!

Запитання: Якщо я не знаю нічого про торгівлю на Амазоні, то курс навчання дасть можливість почати заробляти з нуля?

Відповідь: Звісно! Наш курс безпосередньо спрямований на роботу з новачками, для того, щоб створити найбільше ком'юніті підприємців, що в нас досить успішно виходить. На цей час понад 700 учнів успішно пройшли навчання, працюють та заробляють на Амазон. Також наше навчання підійде тим, хто раніше мав справу із цим майданчиком в Америці чи Європі. Для такої категорії учнів можна відзначити швидке занурення у матеріал, а з нашою унікальною методологією, за якою ми самі продаємо та заробляємо, починають заробляти швидше за інших. У нас є ряд успішних кейсів, з якими ви можете ознайомитися на нашому Youtube каналі

Запитання: Скільки грошей потрібно для старту?

Відповідь: Для того, щоб займатися арбітражем на Амазон, вам не потрібні значні фінансові вкладення. Важливо, що вам не потрібно купувати товари з Китаю або купувати їх гуртом у великих партіях. Вся діяльність ведеться віддалено, що дозволяє знизити початкові витрати. Ви зможете розпочати із суми всього 300 євро. Це дає вам можливість поступово зростати, реінвестуючи свої прибутки для розширення бізнесу. Згодом, за умови правильного підходу, ви зможете досягти рівня прибутку у розмірі 3000 євро на місяць і навіть більше.

Запитання: Яким чином підприємці можуть отримати більше інформації та приєднатися до навчання?

Відповідь: Для тих, хто зацікавлений у навчанні торгівлі на Амазоні в Європі, я запрошую приєднатися до безплатного вебінару, де розповім більше про програму навчання і дам відповіді на найчастіші питання. Ви зможете оцінити потенціал навчання та ухвалити усвідомлене рішення. Для запису на вебінар та отримання додаткової інформації, завітайте на наш офіційний сайт вебінару. Ми раді бачити людей з палаючими очима та бажанням заробити та вирватися зі звичної робочої рутини. Якщо ви хочете побудувати для себе та своєї сім'ї нове майбутнє, на нашому курсі ми докладно, по кроках розповімо як розібратися в торгівлі на Амазон і почати заробляти, пояснимо чому це не складно, розвіємо міфи та страхи, ви переконаєтесь, що у наших учнів виходить.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...