• Головна
  • До Києва завітала шведська екоактивістка Грета Тунберг
19:19, 29 червня 2023 р.

До Києва завітала шведська екоактивістка Грета Тунберг

До Києва завітала шведська екоактивістка Грета Тунберг

Сьогодні, 29 червня, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з  членами Міжнародної робочої групи щодо екологічних наслідків війни.

Про це повідомляє Офіс Президента.

До робочої групи увійшли: екс-віце-прем’єр-міністр та колишній міністр закордонних справ Швеції Маргот Вальстрем, віце-президентка Європейського парламенту Гайді Гаутала, Президентка Ірландії в 1990–1997 роках Мері Робінсон та екоактивістка Грета Тунберг.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, Київщини та України.

Володимир Зеленський зустрівся з  членами Міжнародної робочої групи щодо екологічних наслідків війниВолодимир Зеленський зустрівся з  членами Міжнародної робочої групи щодо екологічних наслідків війни

Володимир Зеленський повідомив, що робочій групі необхідно опрацювати ряд питань стосовно впливу російської агресії на екосистему України. Також Президент нагадав членам групи про катастрофічні наслідки, які зазнали мешканці Херсонщини через підрив Каховської ГЕС.

«Важливо запропонувати комплекс конкретних заходів, як можна допомогти українцям із тимчасово окупованих населених пунктів. Це наші люди, які мають одержати необхідну підтримку в такий важкий момент», – наголосив Володимир Зеленський.

Відома шведська екоактивістка Грета Тунберг подякувала за запрошення та пообіцяла привертати увагу екологічних громадських організацій до екологічних наслідків війни, яку підло розвязала росія, та залучати їх  до Міжнародної робочої групи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #Зеленський #Грета Тунберг #екологія #наслідки війни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...