• Головна
  • Гроші від продажу ТРЦ Ocean Plaza в Києві передадуть ЗСУ
10:22, 28 червня 2023 р.

Гроші від продажу ТРЦ Ocean Plaza в Києві передадуть ЗСУ

Гроші від продажу ТРЦ Ocean Plaza в Києві передадуть ЗСУ

Невдовзі ЗСУ можуть отримати кошти від продажу ТРЦ Ocean Plaza та інших російських активів. Їх планують продати за ринковою ціною, а виручені кошти скерувати ЗСУ чи на відбудову України.

Про це повідомили у пресслужбі Фонду держмайна.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Фонд держмайна вже зареєстрував корпоративні права на 66,65% власності ТРЦ Ocean Plaza. Запис вже внесено у ЄДР, саме ця частка комплексу належить державі.

Як повідомили у відомстві, наразі триває аудит, оцінка вартості активу та інші заходи перед приватизацією. Після цього процесу Фонд прийме рішення щодо подальшої долі цих корпоративних прав.

Усі отримані від продажу кошти будуть спрямовані до фонду ліквідації наслідків збройної агресії Росії,– пообіцяв Денис Шугалій, перший заступник голови ФДМУ.

Нагадаємо, раніше корпоративні права ТРЦ у розмірі 66,65% належали російським олігархам Аркадію та Ігорю Ротенбергам. Вони потрапили під санкції, а Вищий антикорупційний суд стягнув їхні активи на користь України.

Нагадаємо, ми писали про те, що за клопотанням прокурора Голосіївської окружної прокуратури міста Києва судом прийнято рішення про передачу вилученої зброї на користь поліції для виконання бойових завдань на фронті.

Також повідомляли, що 7 червня на центральній площі Національного музею історії України у Другій світовій війні волонтери передали військовим партію великогабаритних вантажівок для допомоги транспортування бойових комплектів та іншої військової техніки в рамках підготовки до контрнаступу Збройних сил України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #продаж #російські активи #ТРЦ Ocean Plaza #ЗСУ #Фонд держмайна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...