• Головна
  • Столичні прокурори передали на потреби «Гвардії наступу» вилучені автомобілі, зброю та боєприпаси, – ФОТО
09:51, 15 травня 2023 р.

Столичні прокурори передали на потреби «Гвардії наступу» вилучені автомобілі, зброю та боєприпаси, – ФОТО

Столичні прокурори передали на потреби «Гвардії наступу» вилучені автомобілі, зброю та боєприпаси, – ФОТО

За клопотанням прокурора Голосіївської окружної прокуратури міста Києва судом прийнято рішення про передачу вилученої зброї на користь поліції для виконання бойових завдань на фронті.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Актуальні, важливі й перевірені новини Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись.

У столиці передали на потреби військових вилучені авто та боєприпасиУ столиці передали на потреби військових вилучені авто та боєприпасиУ столиці передали на потреби військових вилучені авто та боєприпаси

Для потреб штурмових бригад МВС «Гвардія наступу» прокурори передали чотири автомобілі, зенітну установку, більше сотні мінометних мін, десятки ящиків з міні підривачами, балістичний порох, велику кількість набоїв різного калібру, гранати, гранатоментні постріли та постріли РПГ, тротил, дрони, планшети та ще понад 70 найменувань різної зброї і боєприпасів.

Вся передана зброя була виявлена та вилучена прокурорами в межах розслідування кримінального провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ст. 263 КК України), – йдеться в повідомленні. 

Раніше ми повідомляли, що суд передав Збройним Силам України майже 140 тисяч набоїв, які вилучили у липні під час обшуків у військовому магазині в Києві.

Також писали про те, що Київська прокуратура звинувачує керівника та засновника мережі магазинів, які продавали гуманітарну допомогу для ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #зброя #боєприпаси #прокуратура #вилучення #військові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...