• Головна
  • Кварцовий камінь – найкращий вибір для ванної кімнати. Гігієнічний, екологічно безпечний
Новини компаній
11:00, 28 червня 2023 р.

Кварцовий камінь – найкращий вибір для ванної кімнати. Гігієнічний, екологічно безпечний

Новини компаній

Популярним вибором для облаштування ванних кімнат є кварцовий камінь (іншими словами кварцит або кварцовий агломерат). Він є поєднанням природного мінералу кварцу з високоякісною поліефірною смолою та кольоровими пігментами. Це ідеальний камінь для ванної кімнати через низку переваг.

Кварцовий камінь – найкращий вибір для ванної кімнати. Гігієнічний, екологічно безпечний, фото-1

Гігієнічність та екологічність

Важливою характеристикою кварцового каменю є його гігієнічність. У ньому відсутні пори та мікротріщини, завдяки чому виключена поява грибка, плісняви та розвиток інших шкідливих для здоров'я мікроорганізмів. Також кварцовий агломерат має гарні антибактеріальні властивості й він дуже добре та легко миється.

До того ж цей штучний камінь не містить токсичних та алергенних речовин. Тому кварцит – екологічний та безпечний. Також він не має природного радіаційного фону, як, наприклад, граніт.

Завдяки гігієнічним та екологічним властивостям кварцовий камінь дуже доцільно використовувати у ванній кімнаті. А ще він користується величезною популярністю для облаштування кухонь.

Інші переваги кварциту

Цей матеріал вирізняється високою надійністю та міцністю. Він стійкий до різноманітних ушкоджень, як-от подряпини, потертості, удари. До характеристик кварцового каменю належить і термостійкість. Він не пошкоджується через перепади температури.

Кольорова палітра виробів із кварциту значно багатша, ніж у виробів із натурального каменю. Широка гама кольорів та декорів досягається шляхом додавання дзеркальних частинок, мінеральних пігментів та мармурової крихти. Тому під час облаштування ванної кімнати до вибору доступні різні дизайнерські рішення.

Кварцит – універсальний матеріал. З нього може бути виготовлена як плита, так і виріб (раковина, підвіконня, стільниця тощо). Ванна зі штучного каменю кварциту є оптимальним рішенням, яке дозволить насолоджуватися якістю, міцністю та естетичністю протягом довгих років.

Кварцовий камінь – найкращий вибір для ванної кімнати. Гігієнічний, екологічно безпечний, фото-2

Де придбати плитку та обладнання для ванної з кварцового каменю

Понад половину ринку каменю в Україні займає компанія Transstone. Вона пропонує якісні рішення для різних типів приміщень, зокрема для ванних кімнат. На складі компанії – 20 тисяч м² каменю, зокрема й кварцового. А у наявності – понад 200 варіантів декорів плит. Також Transstone співпрацює з архітекторами та дизайнерами, що дозволяє створювати унікальні проєкти з каменю.

У Transstone можна придбати як матеріал, так і предмети для приміщень. Виробами з каменю на замовлення займаються сертифіковані виробники-партнери. Доставка здійснюється у різні точки України. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...