• Головна
  • Начинки у суші: найсмачніші варіанти
Новини компаній
11:00, 27 червня 2023 р.

Начинки у суші: найсмачніші варіанти

Новини компаній

Споживачі смачні, оригінальні шматочки японських смаколиків у Sushi-Go, досить часто ми обираємо їх саме за начинками та їх поєднаннями. А про те, які вони бувають, які з них краще поєднуються одна з одною – далі у статі.

Топ кращих начинок для створення ролів

Традиційно у Японії суші та роли відрізняються своїм мінімалізмом, і рідко коли у них можна зустріти понад дві-три начинки. Проте у Європі створюють смаколики, які наповнені більшою кількістю інгредієнтів, доповнюються соусами для отримання незвичних посмаків.

Начинки у суші: найсмачніші варіанти, фото-1

Найпопулярніші з них – це, звісно, риба. Але мова не лише про лосось та сьомгу, або різновиди форелі. Для суші використовують королівського тунця, що має незвичний, рожевий колір, а ще – білу масляну рибу. Складовою драконів та Каліфорнії може стати ще й річковий вугор – поживний варіант, який у Японії споживають навіть у перших та других стравах.

Ще одна складова ролів – це морепродукти. Цей спектр начинок значно ширший, оскільки для цього можуть використовувати буквально будь-що. В Україні перелік таких інгредієнтів обмежений креветками, мідіями та крабовим м’ясом. А от в інших регіонах часто використовують навіть м’ясо восьминога й не тільки.

Серед поєднань найбільшою популярністю користуються наступні:

  • Норвезький лосось, крем-сир та авокадо;
  • Тигрова креветка, сир та огірок;
  • Омлет тамаго, мигдаль, авокадо та огірок;
  • Тунець, цибуля кранч, соус унагі;
  • Копчена курка, болгарський перець, тостовий сир;
  • Водорості спіруліна, салат айсберг, горіховий соус.

Окремо варто відзначити і таку категорію ролів, як вегетаріанські. Вони можуть складатись з різних компонентів та начинок. У випадку, якщо ви можете споживати молочні продукти – вам треба звернути увагу на сирні суші, до складу яких входить кілька видів сиру. Серед таких – крем-сир, тостовий, фета, плавлений на інший.

У випадку, якщо ви хочете обмежити споживання молочки, варто обрати суші, сповнені овочів та фруктів. У таких шматочках будуть домінувати, наприклад, огірки та авокадо, які є основою більшості веганських ролів. До них можуть долучатись також в’ялені томати та болгарський перець, який зручно нарізати на скибочки.

Не менш популярними є й варіанти ролів, які доповнені за допомогою омлету тамаго, який користується шаленою популярністю в Азії. Згорнути у кілька шарів, він підходить для того, аби замінити собою м’ясні шматочки. Стосується це також і такого поживного інгредієнту, як водорості – як норі, так і хіяши вакаме.

Доставка суші та ролів у Дрогобичі

Скуштувати найкращі роли у місті ви зможете у ресторані Суші-Гоу. Заклад пропонує їжу з доставкою, завдяки чому вам не доведеться витрачати час, аби поїхати у місто та забрати власне замовлення. Цим будуть опікуватись професійні кур’єри, які протягом 29 хвилин здійснюють доставку у межах міста, а протягом години – в області.

А у випадку запізнення кур’єра ви отримуєте можливість накопичити бали на рахунку й використати їх у вигляді знижки під час наступного частування!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...