• Головна
  • Якими незвичними піцами можна поласувати в Івано-Франківську
Новини компаній
13:01, 21 червня 2023 р.

Якими незвичними піцами можна поласувати в Івано-Франківську

Новини компаній

Піца в Івано-Франківську стала способом легкого урізноманітнення власного раціону, можливістю харчуватись правильно за допомогою італійських трикутничків на будь-який смак. А якщо класична Карбонара та Маргарита вам вже набридли – тримайте перелік страв, які можна й варто спробувати жителям та гостям міста.

Топ кращих піц для вашого столу

Якщо ви справжній фанат піци – вам варто спробувати наступні варіанти страв, які допоможуть створити вишукане різноманіття, а ще – вразять навіть гурманів.

Якими незвичними піцами можна поласувати в Івано-Франківську, фото-1

Вегетаріанська

Не завжди варто обирати до замовлення суто м’ясні страви, які сповнені салямі, шинки або навіть курячого філе. Коли хочеться поласувати чимось легшим, менш калорійним, варто розглянути варіант замовлення вегетаріанської піци. До складу такого коржику входять виключно поживні та корисні інгредієнти – помідори, гриби, болгарський перець, а ще – мікс баклажанів та кабачків, а для покращення декору додається мікрогрін.

З грушею

Створена на основі ніжного, вершкового соусу, така піца – найкращий варіант з усіх, які ви можете скуштувати. Її сміливо можна віднести до десертної, оскільки вона містить у собі слайси зі свіжої, солодкої груші, а ще – невелику кількість подрібнених горіхів. Доповнюється це трьома сирами – моцарелою, пармезаном та дор-блю.

Грибна

Не лише веганські страви з овочами користуються попитом, а й інші варіанти, які не містять у собі м’яса. Наприклад, як ця піца, яка повністю складається з багатьох видів грибів. Для її створення обрали не лише свіжі українські печериці, а й консервовані, хрумкі опеньки з банки, а ще – азійські гриби шиїтаке. Присмачується страва зеленню мікрогрін та сиром моцарела.

З морепродуктами

Найнезвичнішим варіантом італійських трикутничків сміливо можна страву, яка створена на основі морепродуктів. Тут ви не знайдете жодного калорійного м’яса, лише морський коктейль – мідії, креветки, кальмари та восьминоги, які доповнюються для кращого смаку моцарелою, дрібкою білого кунжуту, а також – скибочками лимона.

Вершкова

А для тих, хто хоче піцу на десерт, створили варіант, який містить виключно солодку начинку. На основу з тіста викладають ніжні вершки, а також шоколадний топінг. Зверху все це вкривається за допомогою маршмелоу, а також слайсів зі свіжої груші та кружечків банана.

Кур’єрська доставка піц в Івано-Франківську

А спробувати та замовити усі перелічені страви ви зможете у ресторані Смакі-Макі. Заклад пропонує надшироке авторське меню, яке постійно оновлюється, й де кожен зможе обрати щось для себе.

Ресторан готує як маленькі, так і середні, а ще – великі за діаметром піци, а також дає можливість додати інгредієнти на власний смак до кожної з них.

Заклад має власну кур’єрську доставку, яка працює протягом 29 хвилин з моменту оформлення замовлення, а також пропонує бонусні бали на рахунок у випадку спізнення кур’єра.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...