• Головна
  • Найсмачніші піци на червоному соусі в Івано-Франківську
Новини компаній
12:57, 21 червня 2023 р.

Найсмачніші піци на червоному соусі в Івано-Франківську

Новини компаній

Піца в Івано-Франківську – страва, за допомогою якої можна створити незвичний сніданок, обід та навіть вечерю. Адже вона має велику різноманітність, а ще – готується за допомогою класичних соусів. А у цій статі ми розповімо про варіанти, які створені на томатній основі та про їх особливості.

Топ піц на томатному соусі

Не лише вершковий, а й томатний соус користується популярністю під час присмачення італійських трикутничків, адже він надає солодкуватого, ніжного посмаку страві.

Найсмачніші піци на червоному соусі в Івано-Франківську, фото-1

Мілано

Класична піца, яка створена на основі з ніжного, італійського салямі під назвою мілано. Вона також підходить для тих, хто полюбляє нейтральні, ніжні смаки страв, оскільки містить у собі ще й шматочки ситної шинки. Усе це класично присмачується за допомогою сиру моцарела, невеликої кількості кубиків фети. А для того, аби коржики не були прісними, використовуються свіжі смужки солодкого болгарського перцю.

Тонно

Не лише м’ясні, а й рибні піци користуються популярністю в Івано-Франківську. Поживні, смачні та незвичні, вони допоможуть розширити асортимент страв, які ви вживаєте, а також подбають про їх урізноманітнення. До її складу входить консервований, подрібнений тунець, а ще – кукурудза з банки, ніжні оливки та багато іншого. Червона основа поєднується з сиром моцарела, а також солодкою, синьою цибулею.

Парма

Справжня італійська класика, яка являє собою комбінацію ніжного, в’яленого м’яса, червоного соусу та сиру. Для створення трикутничків використовують прошуто, а ще два види сиру – не лише класичну моцарелу, а й твердий пармезан. Усе це доповнюється за допомогою помідорів чері, а також невеликої кількості свіжої руколи.

Верона

У цій піці можна зустріти не лише класичний, червоний соус, а й таке доповнення, як часникова олія, яке додає незвичного посмаку та аромату. А ще до складу трикутничків входять свіжі шматочки українських печериць й ніжна, не жирна шинка. Класично піца доповнюється шаром моцарели, який тане на основі, для отримання приємного смаку.

Американа

Найбільш незвична з усіх представлених, оскільки втілює у собі американські, а не італійські, традиції. Містить хрумкі, мисливські ковбаски, а ще доповнюється за допомогою солоної картоплі фрі. Але на цьому незвичності не кінчаються, адже класичний червоний соус, який встилає основу, доповнюється зверху невеликою кількістю сирного.

Доставка піц в Івано-Франківську

А якщо ви хочете замовити смачні та оригінальні піци в ІФ – тоді обирайте ресторан під назвою Донателло.

Заклад пропонує широкий асортимент як веганських, так і м’ясних страв на червоній або вершковій основі, а ще – унікальний варіант для гурманів, який можна споживати на десерт.

У ресторані є власна кур’єрська доставка, яка привезе замовлення протягом однієї години, а також безліч цікавих та корисних акцій. Наприклад, у Донателло можна отримати кожну третю піцу у подарунок, а на День народження – кілька варіантів безкоштовно!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...