• Головна
  • Результати невтішні: у Києві завершили перевірку всіх укриттів
14:02, 10 червня 2023 р.

Результати невтішні: у Києві завершили перевірку всіх укриттів

Результати невтішні: у Києві завершили перевірку всіх укриттів

У Києві завершили перевірку всіх цивільних укриттів. Так, за підсумками перевірки, лише 15% укриттів придатні без суттєвих зауважень, ще 50% технічно придатні, але їх треба приводити в порядок.

Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

Станом на 8:00 сьогоднішнього дня комісія закінчила перевірку всіх 4655 укриттів Києва. Результати невтішні, – написав Камишін.

Він повідомив, що вільно-доступними виявились менше половини укриттів, лише 44%. Ще 21% доступні протягом 5 хв - зазвичай це чергові, які відкривають укриття по тривозі.

За станом. Тільки 15% придатні без суттєвих зауважень. Ще 50% технічно придатні, але їх треба приводити в порядок, - зазначив міністр.

За його словами, на вихідних комісія працюватиме над зведенням даних та підготовкою звіту.

Зазначимо, що після трагедії із загибеллю людей біля укриття у Києві під час ракетної атаки армії рф в Україні почали перевірки бомбосховищ та укриттів.

Результати перевірки укриттів у Києві, Олександр Камишін

Результати перевірки укриттів у Києві, Олександр Камишін

Також ми розповідали раніше про те, що столична міська влада планує впровадити кодову систему відкриття укриттів, щоб мешканці могли без перешкод пройти в них під час повітряної тривоги. Окрім того, планується встановлення близько 200 модульних залізобетонних укриттів швидкого розгортання.

Коїм того, писали, що в Голосіївському районі Києва викрили учасника схеми, який заволодів бюджетними коштами, що були виділені на ремонт укриттів. Йому оголошено про підозру (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #укриття #перевірка #комісія #висновки #Камишін
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...