• Головна
  • В Голосієві розікрали півмільйона гривень на ремонт укриттів: деталі
11:41, 9 червня 2023 р.

В Голосієві розікрали півмільйона гривень на ремонт укриттів: деталі

В Голосієві розікрали півмільйона гривень на ремонт укриттів: деталі

В Голосіївському районі Києва викрили учасника схеми, який заволодів бюджетними коштами, що були виділені на ремонт укриттів. Йому оголошено про підозру (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

“За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Голосіївської окружної прокуратури м. Києва повідомлено про підозру керівнику підрядної організації у заволодінні бюджетними коштами, виділеними на ремонт укриттів, та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України), - йдеться в повідомленні.

Слідство виявило, що в липні минулого року посадовці Голосіївської райдержадміністрації "допомогли" підконтрольному товариству перемогти в тендері на виконання робіт з капітального ремонту укриттів та захисних споруд у школі в Голосіївському районі.

В Києві викрили схему розкрадання бюджетних коштів на ремонт укриттів

Після того, як роботи були виконані, підрядник в офіційних документах вказав неправдиві дані щодо їх вартості і об”єму, внаслідок чого завдав київському бюджету збитків на понад 500 тис. гривень.

Триває слідство. В прокуратурі зазначили, що за результатами проведення експертиз вирішуватиметься питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб Голосіївської РДА.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що вперше за час війни в Київ доправили гелікоптером донорський орган пацієнту. Всі подробиці в матеріалі за посиланням.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #укриття #розкрадання бюджету #злочин
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...