• Головна
  • Мешканцям Києва пропонують проголосувати у застосунку «Київ Цифровий» за перейменування вулиць
16:47, 9 червня 2023 р.

Мешканцям Києва пропонують проголосувати у застосунку «Київ Цифровий» за перейменування вулиць

Мешканцям Києва пропонують проголосувати у застосунку «Київ Цифровий» за перейменування вулиць

У міському застосунку «Київ Цифровий» стартувало нове голосування щодо перейменування вулиць. Голосування триватиме до 18 червня у застосунку «Київ Цифровий».

Про це повідомили на сайті Київської міської ради.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

Зокрема, пропонується перейменувати провулок Виноградний у Печерському районі на провулок Дениса Монастирського та вулицю Електротехнічну в Деснянському – на Героїв Енергетиків.

Також, враховуючи пропозицію Посольства Литовської Республіки в Україні, мешканці можуть підтримати повернення назви вулиці Німанської до литовського варіанту назви річки – Нямунаську. Це створює можливість покращити співпрацю та взаєморозуміння між нашими країнами, – йдеться в повідомленні.

Голосування триватиме до 18 червня у застосунку «Київ Цифровий».

Також ми повідомляли, що київський міський голова Віталій Кличко зареєстрував проєкт рішення про перейменування вулиці Скоропадського на честь екс-мера Олександра Омельченка. Раніше в столичному застосунку «Київ Цифровий» було проведено опитування, і 74% киян проголосувати проти перейменування.

Крім того, розповідали про те, що у столиці на громадське обговорення винесуть низку пропозицій щодо перейменувань топонімів міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #перейменування #Київ Цифровий #застосунок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...