• Головна
  • Нічна атака на Київщину: пошкоджено 7 житлових будинків, - ФОТО
16:10, 6 червня 2023 р.

Нічна атака на Київщину: пошкоджено 7 житлових будинків, - ФОТО

Нічна атака на Київщину: пошкоджено 7 житлових будинків, - ФОТО

Внаслідок нічної ракетної атаки на столицю на Київщині пошкоджено сім житлових будинків, а також декілька об’єктів цивільної інфраструктури та офісні приміщення. 

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Він відмітив, що вночі рятувальники та поліцейські евакуювали з лікарні 63 людини, включаючи 8 дітей.

Внаслідок нічної атаки на Київщину зазнали уражень будинки, офісні приміщення та об’єкти цивільної інфраструктуриВнаслідок нічної атаки на Київщину зазнали уражень будинки, офісні приміщення та об’єкти цивільної інфраструктуриВнаслідок нічної атаки на Київщину зазнали уражень будинки, офісні приміщення та об’єкти цивільної інфраструктуриВнаслідок нічної атаки на Київщину зазнали уражень будинки, офісні приміщення та об’єкти цивільної інфраструктуриВнаслідок нічної атаки на Київщину зазнали уражень будинки, офісні приміщення та об’єкти цивільної інфраструктури

В одному з районів області через ворожу атаку обірвані електромережі. В лісових масивах та на полях двох районів знайдені уламки російських ракет.

“Загалом цієї доби до поліції Київщини надійшло понад 50 повідомлень про виявлення уламків повітряних об’єктів на території області.  Загиблих та потерпілих немає”, додав Нєбитов, та подякував силам ППО за ліквідацію ворожих цілей.

Раніше писали про те, щов Бородянці місцевий мешканець рибалив на озері, і витягнув з води боєприпас до РПГ.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Скоріше долучайтесь та читайте.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини #новини Києва #нічна атака #уламки #ППО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...