• Головна
  • Хостинг в Україні: значення для бізнесу та переваги
Новини компаній
10:30, 29 травня 2023 р.

Хостинг в Україні: значення для бізнесу та переваги

Новини компаній

Неодмінною частиною більшості інтернет-проектів є хостинг. Однак не всі знають, що це таке. Хостингом називається послуга, яку надає багато провайдерів. На VPS сервері надається певний простір, що дозволяє в інтернеті розмістити веб-додаток або сайт. Фактично, хостер надає користувачам свої сервери: клієнти підключають до них власні сайти, використовують для зберігання даних та іншої інформації. 

Вітчизняні хостинг-провайдери пропонують перелік доступних за ціновою категорією послуг з різними функціями, враховуючи потреби великого спектру користувачів. Одним із базових видів хостингу є VPS-хостинг. Він застосовується за потреби розмістити в інтернеті сайт, відкриваючи до нього доступ в інтернеті. 

Сервер VPS функціонує з урахуванням гіпервізора – спеціалізованого програмного забезпечення. Він допомагає розподілити кілька незалежних друг від друга віртуальних серверів на фізичному ресурсі: дисковий простір, час процесу, пам'ять. Головна перевага сервера VPS – оптимальне використання ресурсів без покупки фізичного сервера. Для багатьох власників бізнесу це значна економія на вартості необхідного обладнання та його регулярному обслуговуванні. 

Навіщо бізнесу потрібен хостинг VPS? Ця послуга ефективно поєднує плюси використання віртуального сервера та хмари. Він застосовується для продуктивного управління сайтів з високою відвідуваністю та навантаженням – наприклад, інтернет-магазинів. Користувач отримує великі можливості для управління сайтами за допомогою гнучких налаштувань, контролю бізнес-процесів у порівнянні з загальним хостингом. 

Хостинг в Україні: значення для бізнесу та переваги, фото-1

Переваги VPS-хостингу

Від інших видів хостингу VPS відрізняється наданням клієнту персонального віртуального сервера з можливістю використовувати гнучкі налаштування з огляду на потреби бізнесу. Серед плюсів VPS хостингу – наступні.

  1. Масштабованість, що дозволяє при зростанні компанії розширити обсяг виділених ресурсів. 

  2. Високий ступінь надійності, індивідуальність та повна ізоляція від інших користувачів. Це забезпечується незалежністю, можливістю клієнта використовувати виділені ресурси виключно на своїх додатках та сайтах. 

  3. Можливість 100% контролю при адмініструванні, право на встановлення будь-якого програмного забезпечення, гнучкого управління налаштуваннями. 

  4. Великий перелік тарифів, розрахованих будь-який бюджет. 

  5. Відмінна продуктивність із стрімкою подачею контенту. Стрімке завантаження також є основою комфортної навігації, що підвищує рейтинг сайту в пошукових системах.

Найважливіший нюанс VPS серверу – швидкість роботи накопичувача. Для отримання максимальної продуктивності створено VPS NVMe, що безпосередньо підключається до PCle шини. Це дозволяє швидко передавати дані між процесором і накопичувачем. Максимальна швидкість NVMe SSD пам'яті – більше 6 Гб/с, що позитивно впливає на функціональність сайту. 

Як обрати хостера в Україні?

Обираючи хостера в Україні, слід звернути увагу на такі параметри.

  1. Характеристики виділених ресурсів, включаючи обсяг пам'яті та дискового простору, кількість ядер процесора. 

  2. Якісна цілодобова техпідтримка, готова спілкуватися з клієнтом рідною мовою. 

  3. Надійність, що визначається часом доступності сайту. Чим більший показник Uptime, тим краще буде функціонувати веб-ресурс. 

  4. Поєднання вартості послуг та якості. 

Рекомендуємо звернути увагу на надійного провайдера з бездоганною репутацією – Zomro. Для розміщення сайту в інтернеті та його якісної роботи потрібна послуга хостера. Хостинг-провайдери пропонують обрати тарифний план та відповідний перелік послуг.  

Щоб повністю контролювати налаштування рекомендується віддати перевагу VPS-хостингу, враховуючи якість послуг, що надаються, і забезпечуючи успіх свого інтернет-проекту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...